Radio Simplu

CARE ESTE NUMELE REAL AL IRINEI RIMES? CÂNTĂREAŢA A PREFERAT SĂ ÎȘI SCHIMBE NUMELE DIN BULETIN CAND A VENIT ÎN ROMÂNIA

Irina Rimes este una dintre cele mai bune voci din România și se bucură de un success incredibil. Ea a reușit până acum să țină departe de ochii curioșilor mai multe detalii din viața ei. Spre exemplu, numele real al Irinei Rimes este diferit de cel pe care artista îl folosește acum.

Ştim cu toţii că Irina Rimes vine din Republica Moldova. Ea a cucerit publicul de aici, atât cu vocea sa, dar mai ales cu emoţia pe care reuşeşte să o transmită prin fiecare piesă pe care o lansează.

Dar ceea ce mulți nu știu, cântăreața şi-a schimbat numele. În Republica Moldova avea unul, dar în România a ales să îl schimbe cu unul mai uşor de pronunţat.

CIAO.RO
Anunțul făcut de mama lui Connect-R. Din păcate A MURIT: ‘Primul nostru copil s-a stins din viață’03 Ian 2020
În ediția emisiunii „Povești de viață”, Irina Rimes a vorbit pentru revista Avantaje, despre destin, despre cum a reușit să se impună pe piața muzicală din România cu stilul său muzical, despre cum a ajuns din țara natală în scaunul de jurat de la Vocea României, dar și despre cea mai recentă piesă, „Nu știi tu să fii bărbat”.

Mai mult, vedeta a dezvăluit care este de fapt numele ei din buletin. Nimeni nu a știut acest lucru.

„În buletin sunt cu Rîmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa” , a declarant Irina pentru revista Avantaje.

Irina Rimes, declaraţii despre rolul de jurat la Vocea României
Irina Rimeș a mărturisit că nu se simte deloc confortabil ca jurat la „Vocea României”. S-au produs schimbări majore în acest nou sezon al emisiunii-concurs. Irina Rimes ocupă scaunul de jurat şi nu îi este uşor, după cum a declarat chiar ea într-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!.

„E ciudat! Fizic mă simt confortabil, dar psihic e ciudat pentru că trebuie să fiu la înălţime. Să fii la înălţime nu e aşa de uşor. Ai nevoie de multă concentrare, mult focus. Nu e uşor.”, a mai adăugat ea despre „Vocea României”.