Radio Simplu

Adevărul dureros despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: „Nu e normal să trăiești în teroare!”

Saga dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se apropie de final și au început să iasă la iveală tot felul de detalii neștiute, deși cei doi, paradoxal, în pofida anunțării divorțului încă se mai afișează împreună sau se duelează în declarații pe conturile de socializare. Iată ce declară una dintre prietenele Biancăi despre relația dintre cei doi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut una dintre cele mai tumultuoase și mai mediatizate relații din showbizul autohton, o poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri, un fel de carusel al certurilor și împăcărilor, care au reușit să deruteze atât publicul, cât și, probabil, pe cei doi protagoniști.

Deși încă se afișează împreună, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au intentat deja divorțul, cei doi urmând să nu mai formeze un cuplu în acte în luna decembrie. Doar în acte, pentru că evidența ne-a demonstrat că, într-un fel sau altul, eternii îndrăgostiți s-au conciliat.

Bianca era speriată de ieșirile lui
Conform wowbiz.ro, care a intrat în posesia unor informații furnizate de către una dintre prietenele apropiate ale Biancăi Drăgușanu, căreia blondina i s-a confesat, lucrurile ar sta, într-adevăr, așa cum s-a speculat – Alex Bodi are un temperament greu de stăpânit…

‘Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească… Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă…’, a povestit amica Biancăi.

Deși prietenii Biancăi au sfătuit-o să nu se lase agresată și să ia măsuri, se pare că acest lucru nu s-a întâmplat: ‘Toți i-am spus că nu este ok, că nu e normal să trăiești în teroare, cu frică că te bate… Dar ea spera, zicea că îl iubește, noi ziceam să anunțe măcar Poliția când se întâmplă ceva… Dar ea îl ierta de fiecare dată, se împăcau imediat…’, a mai spus sursa pentru wowbiz.ro.