Radio Simplu

Care e salariul încasat de Andreea Esca. Iată dovada. Câți bani ia în acte vedeta Pro TV

GALERIE FOTO (2)

De-a lungul anilor, s-a creat un adevărat mit în jurul salariului Andreei Esca. Impact.ro a aflat cât câștigă, lunar, prezentatoarea Pro TV, ba mai mult, vă și prezentăm dovezi în acest sens.

Salariul încasat de Andreea Esca, mister rezolvat
Au trecut mai bine de 20 de ani de când Andreea Esca prezintă principalul buletin de știri al Pro TV. În tot acest timp, vedeta școlită la BBC a reușit să câștige poziția de lider de audiență și să o și păstreze timp de două decenii, deși a avut concurență grea, Andreea Berecleanu (Antena 1), suflându-i în ceafă ani la rând. Andreea Esca se numără și printre primii angajați ai postului din Pache Protopopescu, iar salariul ei a intrat în rândul legendelor urbane. S-a vorbit atât de mult pe marginea subiectului încât însuși prezentatoarea TV a ajuns să facă haz de necaz pe această temă.

“Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a declarat Esca, recent.

Toate cifrele încasate de la Pro TV
Ei bine, marele mister a fost deslușit de către Impact.ro, la 20 de ani de mituri și zvonuri pe seama acestui subiect. De ce suntem siguri de informația pe care urmează să v-o prezentăm? Ei bine, potrivit surselor, de anul trecut, îndrăgita prezentatoare de televiziune încasează toate veniturile de la Pro TV pe firmă. Din motive ce țin de intimitatea acesteia, vom păstra ascunsă denumirea companiei, însă, vă vom spune cât a încasat Andreea în 2019.

Astfel, conform declarației de pe Ministerul Finanțelor, vedeta a avut o cifră de afaceri de 1488.359 lei și un profit net de 1.116.906. Astfel, la un calcul simplu, este ușor de aflat faptul că Andreea Esca încasează lunar de la Pro TV suma de 5.000 euro. Desigur, acesta nu este singurul venit al acesteia. Ea câștigă sume frumoase din radio, de la revista pe care o conduce, dar și din contractele de imagine.

În urmă cu două săptămni, Pro TV trimitea către trusturile de presă o notificare formulată într-o manieră extrem de agresivă, prin care ni se cere să nu publicăm nicio informație dacă, la un moment dat, un angajat al trustului se va îmbolnăvi de coronavirus. Desigur, comunicatul în sine nu a făcut altceva decât să pună paie pe foc, iar la puțin timp a și explodat bomba. Vedeta infectată cu COVID 19 era chiar Andreea, care ar fi contactat virusul de la o petrecere.