Radio Simplu

Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu! Ancheta a dat totul peste cap! Dezvăluiri la aproape 6 luni de la accident

Avocata Laura Vicol a făcut anunțul privind ancheta în cazul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, în urmă cu aproape șase luni. Avocata, bună prietenă cu designerul, a precizat că dosarul est gata și foarte curând va fi închis. Laura Vicol nu a vrut să dea detalii despre conținutul acestuia, spunând că îl va face public atunci când va avea voie. A ”scăpat” însă o informație importantă despre moartea lui Răzvan Ciobanu.

”Ora la care a murit Răzvan Ciobanu nu este cea care a fost vehiculată”, a spus avocata Laura Vicol.

Despre Răzvan Ciobanu se știe, la ora actuală, că ar fi plecat din Mamaia undeva la ora 23.00, în noaptea în care a fost găsit mort. După această oră, au fost mai multe ipoteze privind momentul morții sale ș ice ar fi făcut după ce a plecat din Mamaia. Au fost unii care au spus că Răzvan Ciobanu ar fi murit cu pruțin timp înainte să fie găsit de localnicii din Săcele, au fost alții care au dat ora 1 noaptea ca fiind cea a decesului, după ce un bărbat care locuia în zonă ar fi spus că a auzit zgomote ciudate.

După dezvăluirea făcută de avocata Laura Vicol rămâne de văzut exact ce scrie în dosarul anchetatorilor.

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu este gata, la 6 luni de la accident

De altfel, avocata creatorului de modă susține faptul că știe tot ce s-a întâmplat acum, că s-a lucrat foarte mult la dosarul decesului lui Răzvan Ciobanu și că ”mai sunt câteva zile și se închide ancheta”. Detaliile vor fi făcute publice curând.

„Ancheta s-a desfășurat cu un profesionalist, spun eu, ieșit din comun. A fost doar o singură pauză de aproximativ trei săptămâni pe perioada de vară. Dar în rest, ancheta chiar s-a făcut și s-a făcut cum trebuie. Am primit absolut toate detaliile, s-au făcut audieri, oamenii au muncit. Mai este foarte puțin, câteva zile, și se închide ancheta. A mers greu pentru că am eliminat toate pistele din jur. S-au închis toate pe care am umblat. Sunt împăcată cu adevărul pe care l-am aflat”, a spus Laura Vicol.