Radio Simplu

Voiau să mănânce repede, dar chelnerul i-a făcut să aștepte o oră întreagă. La sfârșit cei doi i-au lăsat un bacșiș de 400 de lei. Chelnerul nu știa de ce, dar când s-a uitat la ce i-au scris pe nota de plată a început să plângă

GALERIE FOTO (2)

Dacă obișnuiești să mănânci în oraș, atunci te-ai întâlnit inevitabil cu situația unui serviciu prost, uneori mâncarea este servită la o oră după ce a fost comandată, timp în care clienții sunt total ignorați. Dar asta nu este mereu din vina chelnerilor, multe restaurante au oameni puțini, ceea ce duce la epuizarea angajaților. Chelnerii sunt obligați să aibă grijă de prea mulți clienți, având prea puțin timp și energie sau putere!

Makenzie și Steve Schultz au fost și ei în tinerețe în situația de a-i servi pe alții, așa că știu cum e. Drept urmare, atunci când au de-a face cu un ,,serviciu prost” într-un restaurant cu oameni puțini, știu cât de greu trebuie să fie pentru chelneri. Așa că, în ciuda faptului că au primit apa la 40 de minute după ce au comandat-o, aperitivele după 20 de minute și mâncarea după o oră – ei au lăsat un bacșiș de 100 de dolari, adică aproximativ 400 de lei.

Makenzie a fost cea care a povestit pe Facebook toată situația, și a precizat că nu face asta pentru a-i fi admirat gestul, ci pentru a aminti oamenilor să se gândească la întreaga situație înainte de a judeca și de a se enerva. La asta ea a mai adăugat ceva foarte important: ,,Și mereu, mereu, să vă amintiți de unde ați plecat”.

Deci ce au scris cei doi pe nota de plată? Iată: ,,Am fost amândoi la un moment dat exact în locul tău. Știm cum e.”