Radio Simplu

Bătaie în Arad, după ce un bărbat și-a prins soția urcând în taxi cu posibilul amant

Scandal de proporții, vineri seara, în zona Boul Roșu din Arad, după ce un bărbat și-a văzut soția în timp ce se urca într-un taxi un presupusul amant. Orbit de gelozie, a deschis ușa mașinii și a început să-l lovească cu pumnii și picioarele pe rival. Bătaia dintre cei doi bărbați a fost oprită numai după intervenția jandarmilor, transmite observator.tv.

VIneri seara, un bărbat din Arad și-a surprins nevasta în timp ce urca într-un taxi cu un alt bărbat. A devenit violent și s-a năpustit asupra celui care ar fi amantul soției sale.

Cei doi bărbați s-au lovit cu pumnii și picioarele, iar la fața locului a intervenit un echipaj de Jandarmerie și unul al Poliției locale pentru a opri bătaia, notează observator.tv. Oamenii legii au constatat că unul dintre bărbații implicați în scandal avea nevoie de îngrijri medicale, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unei ambulanțe. „În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbaţi intenţionau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observaţi de soţul femeii.

Acesta a deschis uşa autoturismului şi a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii şi picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Arad, conform Mediafax. Bărbatul rănit a fost transportat la spital. Cei doi bărbaţi care s-au bătut vor fi cercetaţi în continuare pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere.