Radio Simplu

Traian Băsescu anunță iminența concedierilor de la stat: Aparatul bugetar e cel mai mare furnizor de cheltuieli

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, anunță PNL că va fi nevoit să facă reduceri în aparatul bugetar.

„Și eu vă spun că e o gaură de miliarde. Problema e că azi spunem că nu ne atingem de pensii și salarii. În mod categoric vor trebui reduse cheltuielile, iar ele trebuie reduse foarte rapid. Cel mai mare furnizor de cheltuieli în care se poate intra este aparatul de stat care e gigantic . El trebuie redus. Dar problema e să nu fie redus peste noapte, să arunci în stradă sute de mii de oameni”, a declarat Traian Băsescu.

Gabriela Firea, către PSD-iști: Nu fiți triști, da? Ce nu te omoară te întărește

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata, la Romexpo, la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, ca social-democratii nu trebuie sa fie tristi dupa pierderea guvernarii si a lansat atacuri la Ludovic Orban si USR.

„Va rog sa nu fiti tristi, da? Ce nu te omoara te intareste. Nu conteaza de cate ori cazi, ci de cate ori de ridici. PSD a trecut prin multe. De ce sa nu fiti tristi? (…) vrea sa o inlocuiasca pe dna Dancila cu unul care cand a fost ministru al transporturilor nu a facut niciun km de autostrada (…) USR a fost condus la Bucuresti de oameni care au fost dovediti ca au facut politie politica, sunt convinsa ca asa e in toate judetele”, a zis Firea.