Radio Simplu

Băiețelul se emoționează când îi cântă surorii mai mici

Această familie a trecut prin momente de neimaginat atunci când micuța fetiță, Ellis, a fost născută prematur și aproape nu a supraviețuit. Această expieriență groaznică a fost la fel de greu de suportat și pentru fratele ei mai mare, Kashton, care la doar patru ani, nu a înțeles exact ceea ce se întâmpla în jurul lui.

În timp ce s-a așezat lângă surioara lui pentru a-i cânta cel mai dulce cântec de leagăn, mama acestora observă că băiatul ei devine foarte emoțional. Mama îl întreabă: Ce ai pățit la ochi?
Băiețelul răspunde: „Plâng pentru că este este.”

Atunci când mama îi spune băiețelului că o face și pe ea să plângă, acesta repetă: „plâng pentru că totul este bine. Este atât de frumos, așa cum este acum, cu Ellis.”

Mama băiatului a fost reticentă la început, dar a vrut să împărtățească acest moment superb cu lumea, așa că s-a decis să-l posteze pe pagina ei de Facebook.

„Deși, în mod egoist, am decis să păstrez momente de acest gen doar pentru mine și să le prețuiesc în privat, astăzi am capturat aceste momente superbe pe cameră în mod accidental. Nu doar că văd un frate mai mare că își iubește sora mai mică, văd frumusețea poveștii noastre la care se referă și el.

Să înțeleg faptul că băiatul meu de patru ani este capabil să înțeleagă emoția m-a lăsat fără cuvinte. Dragostea și recunoștința de care dă dovadă pentru că Ellis este sănătoasă au fost aproape palpabile. Nu pot descrie asta decât ca dragoste adevărată…”

Nu este vorba doar despre băiețelul Kashton care devine emoțional atunci când se gândește la sora lui mai mică. Întreaga familie a împărtășit experiența terifiantă prin care au trecut atunci când nașterea prematură a lui Ellis și șansele ca ea să nu supraviețuiască i-au lovit puternic.

„S-a născut fără bătăi de inimă. Pe măsură ce medicii înercau să o resusciteze, inima mea s-a oprit și am căzut în comă. M-am trezit trei zile mai târziu și mi-am cunoscut micuța luptătoare. Ellis a petrecut două luni în spital luptând pentru viața ei.

Kashton, fratele ei mai mare, nu a avut voie să o vadă decât o dată la început când nu știam dacă va supraviețui și o dată la finalul internării în spital atunci când știam că o vom lua acasă.
Aceasta a explicat unul dintre motivele pentru care Kashton a fost atât de emotiv: întreaga lui familie s-a reunit acasă.

Simt că fiul meu a fost copleșit de emoții pentru că a putut, în sfârșit, să stea lângă surioara ei și să o țină de mână. A fost martorul atâtor momente în aceste două luni între ceea ce s-a întâmplat cu mine și cu sora lui. Nici nu pot să-mi imaginez cât de eliberat s-a simțit atunci când eram împreună, cu toții, din nou.”

Astfel de momente sunt emoționante pentru toată lumea, în special pentru persoanele care au frați și surori și știu cât de puternică este legătura dintre ei. Kashton a reușit să impresioneze prin puritatea emoțiilor lui.