Radio Simplu

Trăia pe străzi, dar viața lui s-a schimbat în urma unei singure audiții

Trăia pe străzi, dar viața lui s-a schimbat în urma unei singure audiții. Cum a reușit bărbatul să impresioneze o țară întreagă

Un concurent care trăia pe străzi a uluit jurații concorsului X Factor. În cadrul acestei emisiuni, membri juriului au întâlnit mulți aplicanți, dar nu au experimentat niciodată o astfel de audiție.

Robbie Hance este un cântăreț în vârstă de 26 de ani care a iubit muzica de când era doar un copil. A adorat să cânte oriunde mergea și, de fiecare dată când avea ocazia, se oprea în mijlocul străzii și încânta trecătorii cu o melodie.

Pasiunea sa pentru muzică nu s-a stins niciodată, ci a crescut din ce în ce mai tare, lucru care l-a și adus la o audiție X Factor, o competiție acerbă unde membri juriului caută talente nedescoperite în toată lumea.

Visul etern al lui Robbie a fost să cânte, dar, acesta nici nu avea habar că visele lui cele mai mari aveau să se îndeplinească atunci când a urcat pe scena X Factor pentru prima sa audiție. Atunci când unul dintre jurați l-a întrebat pe Robbie unde locuiește, l-au privit cu extrem de multă confuzie.

Nimeni nu se aștepta ca răspunsul lui să fie atât de dureros. Robbie a răspuns că nu are o casă și a confirmat că trăiește pe străzi sau că mai este primit în casa unui prieten din când în când, ducând acest stil de viață în ultimii șase ani.

Pentru a se distrage de la această situație, s-a folosit de ce iubește cel mai mult: de puterea muzicii. Muzica a fost elementul la care a apelat de fiecare dată când nimic nu mergea așa cum trebuie și a devenit excepțional de bun la asta. Membri juriului și întregul public au văzut acest lucru atunci când Robbie a început să cânte la chitară o variantă proprie a melodiei „Coconut Skins” de Damien Rice.

În momentul în care Robbie a început să cânte, mulțimea l-a aclamat cu uimire. Jurații au fost complet impresionați de audiția sa. Aceștia au realizat că Robbie are nevoie disperată de o șansă în viață, de o oportunitate care să îl ajute să îți perpetueze talentul și dedicarea către arta muzicală. Așadar, membri juriului i-au oferit această șansă lui Robbie și i-au oferit calificative pozitive, ajutându-l să treacă în etapa următoare.

Cel mai probabil, lui Robbie i-a fost greu să fie înconjurat de atâția oameni și să primească atât de multă atenție, mai ales că viața pe străzi, cu care el era obișnuit, este extrem de singuratică.

Viața acestuia s-a schimbat atunci când a realizat că visele pot deveni realitate, chiar dacă nu ai un loc stabil în care să trăiești.

Nu poate fi deloc ușor să nu ai un loc pe care să-l poți numi casă la vârsta de 26 de ani, mai ales dacă această situație este prezentă în viața ta de la 20 ani, o vârstă foarte fragedă și vulnerabilă pentru orice persoană. Totuși, performanța lui Robbie rămâne una notabilă, iar emoțiile pe care le transmite pe scenă sunt impresionabile.