Radio Simplu

Băiatul a ridicat sala în picioare cu vocea lui la America’s Got Talent

Emisiunea de genul concurs de talente din această vară din America a făcut furori. Unul dintre modurile favorite ale oamenilor de a-și petrece serile este pe canapea, la aer condiționat, alături de familie și animalele de companie, urmărind oameni talentați care au curajul de a se expune în fața unei lumi întregi.

Există ceva special în a vedea cum o persoană normală, ca și noi, îți trăiește visul în fața unui public internațional. Nu doar că apucă să își vadă visul cu ochii, dar concurează pentru un premiu uriaș care, cu siguranță, le va schimba viața pentru totdeauna.

Chiar și cei care nu câștigă, dar rămân mai mult timp în competiție, pot avea oportunitatea de a urma o carieră în domeniul ales, oportunitate care altfel nu ar fi venit atât de ușor. În emisiunea “America’s Got Talent”, concurenții nu se luptă doar pentru un premiu urăaș în bani, dar și pentru propriul lor spectacol în Las Vegas!

Atunci când Jeffrey Li, în vârstă de 13 ani, a apărut la audiții, a făcut imediat un impact asupra publicului și membrilor juriului, devenidn unul dintre cei mai memorabili concurenți ai acestui sezon. Acesta a ales melodia lui Josh Groban “You Raise Me Up” – o alegere destul de îndrăzneață pentru un băiat de vârsta lui.

S-a descurcat extrem de bine la această audiție, făcând o impresie foarte bună, iar cei mai mulți oameni care l-au privit au lăcrimat, atât de emoționant a fost momentul lui. Așadar, această primă audiție a fost atât de bună, încât a câștigat un premiu special.

Înainte de prestație, Jeffrey Li a mărturisit membrilor juriului că se simte foarte singur și că își dorește un câine foarte tare. Juratul Simon, cel despre care se știe că este cel mai dur dintre toți, dar și că este un mare iubitor de câini, i-a promis că dacă va avea o audiție foarte bună, îi va cumpăra animalul de companie mult dorit.

Nu mai este nevoie să spunem că Simon a trebuit să se țină de cuvânt. Deși încă nu știm mai multe detaliid espre câinele nou al lui Jeffrey, ceea ce știm este că s-a întors pentru cea de-a doua audiție atunci când jurații mai fac o triere între concurenți.

În acest moment al concursului, Jeffrey știa că va trebui să ofere o prestație uluitoare pentru a merge mai departe în etapele următoare, așa că a ales un alt cântec extrem de greu. Această melodie care a ridicat o sală întreagă în picioare a fost a lui Whitney Houston – “One Moment in Time”.

La început, jurații au părut nesiguri pe alegerea unică a melodiei, dar Jeffrey le-a distrus toate îndoielile din momentul în care a început să cânte. O voce absolut incredibilă pentru un copil de doar 13 ani!

Jeffrey a terminat melodia, iar oamenii din public care l-au urmărit cu sufletul la gură au simțit nevoia să se ridice în picioare și să-l aplaude frenetic! Acest băiat va avea, cu siguranță, o carieră strălucitoare în industria muzicală, pentru că talentul lui este enorm!