Radio Simplu

Au dansat tango, iar fata și-a schimbat rochia pe scenă

Dacă ești genul de persoană care adoră dansurile sportive, atunci vei avea parte de o surpriză specială din partea acestor dansatori. Cei doi participă la emisiunea concurs World of Dance. Majoritatea dansatorilor al acestui stil care se prezintă în emisiune își doresc să primească încurajări de la juratul Derek Hough, specialistul dansurilor sportive din juriu.

Asta este exact ceea ce au sperat și au primit cei doi dansatori Jonas și Rubi care participă la divizia Junior în cadrul emisiunii. Aceștia s-au luptat cu o echipă care dansa hip-hop.

Totuși, au fost atât de buni încât l-au ridicat pe juratul Derek în picioare! Acesta este atât de încrezător în cei doi încât li s-a alăturat pe scenă pentru a le da câteva sfaturi legate de anumite mișcări. Totuși, toată lumea care este familiarizată cu Derek Hough știe că acesta nu poate sta departe de ringul de dans prea mult timp.

Jennifer Lopez a spus despre prestația lor: „în primul rând, văd drama din cap până în picioare și cedez repede în fața unei schimbări de ținute rapide pe scenă. Vorbim despre un factor wow, vorbim despre a aduce pe scenă ceva care este interesant pentru public și la care nu se așteptau.

Da, veți veni aici și ne veși dansa cel mai frumos tango, de societate, momente pe care le-am mai văzut. Dar, apoi, ne veți aduce ceva care ține de divertisment, o calitate care ne face să ne simțim mai energici și ne face să țipăm!”

Derek Hough a spus: „Jonas și Ruby, haideți, băieți! A avut un început, a avut mijloc și a avut final. Le-a avut pe toate. Mi-a plăcut începutul unde a fost un stil internațional de tango, modul în care ați alunecat fără să ridicați sau să coborâți, ceea ce înseamnă mișcări foarte bune ale picioarelor – fantastic!

Apoi ți-ai schimbat rochia și ați început să dansați tango argentinian. Trebuie să spun că acea mișcare de la final…”(Atunci Hough se urcă pe scenă și le dă câteva sfaturi celor doi).

Ne-yo a adăugat: „dramă și pasiune, despre asta a fost vorba în acest dans. De aici părea că sunteți pe role, atât de lin a decurs totul. Modul în care vă mișcați și în care ați folosit întreaga scenă – una este să ne arătați nouă, dar sunteți pe o scenă circulară și trebuie să arătați din dans câte puțin tuturor, iar asta este exact ceea ce ați făcut. Bună treabă!”

A fost o luptă pe cinste, dar, în timp ce Ne-Yo a declarat egalitate, oferind celor doi, cât și rivalilor lor câte 90 de puncte din totalul de o sută, punctajul oferit pe ceilalți doi jurați au făcut diferența. Lopez le-a acordat 90 de puncte, iar Hough le-a oferit 94 de puncte!

Cei doi au prezentat în doar câteva minute un spectacol complet, și, chiar dacă stilul lor de dans este puțin mai conservator, aceștia s-au folosit de un factor special care să atragă și mai tare atenția. Toată lumea adoră un astfel e spectacol, în special jurații care au fost extaziați!