Radio Simplu

Bunicuța nu știe că este filmată, așa că dansează în parcare

Poate fi vorba despre un frate sau o soră cu o atitudine care iese în evidență, poate un unchi care are un accent ciudat sau un bunic mai nonconformist, dar, de cele mai multe ori, avem cu toții acel membru al familiei care va garanta distracția.

Această bunicuță a dus lucrurile la un alt nivel atunci când a venit vorba despre divertisment. Cea mai bună parte este faptul că nimic nu a fost făcut intenționat. Un grup de oameni care mâncau la un restaurant au primit cel mai tare spectacol din partea ei.

În momentul în care aceștia s-au uitat pe fereastra unui restaurant, parcarea nu părea să iasă cu nimic în evidență. Erau mașini care ieșeau, care intrau sau oameni care așteptau ceva. Totuși, dintr-o dată, o femeie mai în vârstă se mișca într-un mod destul de ciudat.

Totuși, aceasta nu doar că se mișca, ci dansau cât o țineau picioarele. Oamenii au privit în timp ce a început să se miște ușor dintr-o parte în alta. Nici nu își făcea griji din cauza faptului că ar putea fi privită. Mai mult, nici nu și-a dat seama că oamenii o văd, era într-o dispoziție bună și a ales să danseze în publlic.

Oaspeții de la Waffle House nu știau cum să reacționeze la început. Unii dintre ei au râs, alții și-au dat ochii peste cap, iar alții și-au scos camerele de luat vederi pentru a imortaliza momentul. Pe fundal se pot auzi râsete, iar acestea veneau dintr-o admirație sinceră către mișcările de dans ale femeii.

Pe măsură ce devine puțin mai confortabilă cu mediul în care se mișcă, iar mușchii i se relaxează, pașii de dans sunt din ce în ce mai buni. Își mișcă brațele dintr-o parte în alta și are un moment în care se apleacă asemenea tinerelor din videoclipuri.

Nu se aude din interiorul restaurantului dacă femeia dansează pe muzică, dar pare că se mișcă pe un anumit ritm. Aceasta dansează lângă o mașină care are ușa deschisă, așa că poate a auzit melodia ei preferată la radio și nu s-a putut abține. A hotărât să iasă din mașină, a dat muzica mai tare și a lăsat mișcările de dans să curgă.

Poate că cineva anume a rugat-o pe această bunicuță să se prefacă, pentru a distra oamenii din interiorul restaurantului, dar nu avem de unde să știm care este exact motivul pentru care a făcut asta. Indiferent de motiv, aceasta chiar a făcut spectacol și a avut și audiență.

Ce poți cere mai mult atunci când ești la un restaurant și consumi micul dejun? Nu vedem lucruri de acest gen în fiecare zi, iar atunci când le vedem, nu trebuie să ratăm ocazia de a le înregistra, altfel nimeni nu ar crede că s-au petrecut chiar sub ochii tăi!

Chiar și așa, trebuie să admirăm pofta de viață a femeii. Ne regăsim foarte des în situația de a sta supărați și îmbufnați din cauza problemelor cotidiene și uităm să ne mai bucurăm de fiecare moment plăcut pe care ni-l oferă viața!