Radio Simplu

Băiețelul îl imită pe Michael Jackson

De câte ori nu am văzut copii care încearcă să își imite artiștii preferați? Sunt absolut adorabili! Până la urmă, trebuie să recunoaștem, și noi facem asta de fiecare dată când avem ocazia, mai ales dacă suntem înconjurați de cei mai buni prieteni!

Atunci când eram mici, și casa noastră era plină de prietenii părinților noștri, de câte ori nu am încercat să le oferim un astfel de spectacol? Fiecare copil are un talent diferit, dar, atunci când vine vorba despre cântat și dansat, toți copii vor să încerce să ne impresioneze prin abilitățile lor!

Ne alegem cântecul preferat, unul care să mențină atmosfera energică și a cărui ritm să facă pe toată lumea să danseze și cântăm cât ne țin plămânii! Toată lumea a făcut asta pe melodiile artiștilor Alicia Keys, Spice Girls sau Britney Spears, dar nu l-am uitat niciodată pe marele Michael Jackson.

Cei mai mulți dintre noi nu au reușit niciodată să ajungă să îl imite pe marele artist, dar, cei care au curaj să o facă în public, trebuie să ofere un spectacol de zile mari pentru că sunt multe persoane care încearcă să îl imite și comparațiile pot fi dureroase.

Acest băiat de nouă ani știe exact ce face. Are intenția de a aprinde întreaga sală cu mișcările lui de dans. Este un mare fan al lui Michael Jackson și familia lui susține că a ănvățat singuri absolut toți pașii de dans!

Nimeni l-a ajutat cu mișcările impecabile, mai ales pentru vârsta lui, iar modul în care a apărut pe scenă, plin de încredere în sine ne face puțin geloși pentru că, la vârsta lui, cu siguranță nu eram atât de încrezători în abilitățile noastre în public!

Are o poziție puternică încă de când apare pe scenă. Într-un final, se aude melodia Billie Jean, iar băiatul se transformă într-un mini star! Acesta nu uită să se folosească și de obiectele semnătură care l-au fpcut celebru pe Michael Jackson, pălăria de rigoare.

Toată lumea este impresionată de modul în care acesta a reușit să facă atmosferă și să se facă plăcut de oamenii din întreaga sală! Trebuie să recunoaștem, băiețelul este adorabil!
Michael Jackson a atins viețile a milioane de oameni, iar atunci când acesta nu a mai existat printre noi, toți au suferit teribil. Totuși, acesta trăiește prin muzica lui, lăsând în spate o moștenire care va exsita pentru totdeauna.

Oameni din întreaga lume încearcă să îi imite mișcările, în special în spectacolele din Las Vegas. Imitatorii încearcă să își facă apariția și la toate emisiunile de genul concursurilor de talente, iar oamenii mereu sunt încântați când Michael Jackson primește tributul pe care îl merită.

Băiețelul a fost vizionat de sute de mii de ori pe Youtube, iar oamenii au fost impresionați de mișcările lui, ceea ce s-a putut vedea și în comentarii. Toată lumea era fascinată și amuzată de faptul că mănușa îi era mare, dar acesta a reușit să își continue dansul!

Un adevărat profesionist! Acest băiețel are mare șanse să ajungă un mare star în domeniul divertismentului, mai ales cu această atitudine de învingător!