Radio Simplu

ASUPRITĂ DE TOATĂ LUMEA, VEDETA A DEVENIT SHAORMEASĂ. TOATĂ ROMÂNIA O ȘTIE. TU O RECUNOȘTI?!

Dincolo de toate scenariile creionate de-a lungul timpului, Brigitte și Florin Patramă se înțeleg de minune, dând cu tifla tuturor cârcotașilor, iar afacerea pe care au pus-o pe picioare funcționează la parametri normali.

Brigitte e shaormăreasă și se simte excelent în această postură. Știe să gătească și se mișcă ”natural” în bucătărie, considerându-se chiar o ”regină” din acest punct de vedere. Dar clienții sunt încântați și de pleșcavița, o chiftea de origine sârbească pe care chiar Brigitte o prepară. Sunt zile în care face și câte 200 de porții pe zi.

„În ultima vreme am mâncat exclusiv aici. De obicei mănânc pleşcaviţa la farfurie, fără pâine, cu o salată şi cu 10 cartofi prăjiţi pe care pun sos picant. Sau, când vreau să variez, în loc de pleşcaviţa pun carne de shaorma. Câteodată mai punem pizza la cuptor, o facem jumi-juma şi mâncăm caldă aici, la măsuţă. Asta după ora 13.00, când se mai termină fluxul mare de clienţi şi avem timp să respirăm. Nu m-am plictisit şi nici nu m-am îngrăşat. Mâncarea de fast-food poate fi sănătoasă dacă ştii cum să o mănânci şi ce să combini. E carne curată, la grătar, cu salată, ce poate fi rău? Chiar şi copiilor mei le iau seara acasă mâncare de aici sau vin ei, după şcoală”, mărturisește Brigitte.

Florin Pastramă, pe de altă parte, se răsfață cu același meniu: „Ce mănâncă ea mănânc şi eu. Câteodată, seara, mai mănânc bătaie”, glumeşte Florin, potrivit click.ro.

Brigitte Pastramă despre fostul iubit: ”Tot timpul m-a înșelat”
Brigitte Pastramă a povestit despre cum din cauza fostului a fost nevoită să închidă magazinul pe care îl avea, într-un mall din București. Cât timp ea a participat la show-ul Ferma, Cornel a rămas responsabil să se ocupe de afacere, însă nu a fost capabil.

„Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două luni într-o lună”, a declarat Brigitte Pastramă.