Radio Simplu

PROBLEME ÎN PARADIS! ANCA SEREA A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE ADI SÎNA, DUPĂ 5 ANI DE CĂSNICIE: „NU GĂSIM NICIO CALE SĂ..”

Adi Sînă şi Anca Serea trăiesc o poveste de dragoste care durează de peste nouă ani. Formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz și se bucură, la maximum, de cei șase copii pe care îi cresc împreună. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani.

Recent, pe blogul personal, Anca Serea a postat un mesaj, ocazie cu care a oferit detalii despre căsnicia pe care o are cu Adi Sînă. Între cei doi există, atenție, și schimburi de replici, după cum chiar vedeta a mărturisit.

“Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață. Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal.

Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul.De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tau drag, dar nu reușești. Și nu se întamplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord”, a scris Anca Serea pe blogul ei.