Radio Simplu

Armin Nicoara a vorbit pentru prima data despre imaginile deocheate cu Vladuta Lupau

În urma zvonurilor apărute privind existența unor filmări cu partidele de amor dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, saxofonistul a acceptat să vorbească despre acest subiect delicat. Mai mult, în cadrul interviului, el a recunoscut că încă păstrează legătura cu artista de muzică populară și a menționat că atmodfera dintre ei este una destul de încordată. “În ultima vreme am mai vorbit cu Vlăduța, dar mai mult pe ceartă, așa” este mărturisirea sinceră a cunoscutului artist.

Armin Nicoară susține că el nu știe că ar exista vreun sex tape în care să apară alături de Vlăduța Lupău. Totuși, el a lăsat loc interpretărilor după ce a mărturisit că, indiferent ce imagini ar apărea, el nu va vorbi despre ce s-a întâmplat când era singur cu frumoasa cântăreață de muzică populară.

“Nici nu știu ce să zic. Adică, nu știu să existe vreun sex-tape, nu cred că are cineva cum să aibă așa ceva cu noi. Ar fi… prea de tot. Nimeni nu știe exact ce s-a petrecut între noi, cu excepția noastră. Iar eu nu am făcut asemenea imagini, poze sau filmări, așa că nu au cum să apară. (…). Nu am fost amantul ei.

Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva.Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap”, a declarat Armin Nicoară în cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore.

În timpul dezvăluirilor făcute, îndrăgitul saxofonist a spus că nu înțelege de ce Vlăduța Lupău este atât de pornită împotriva lui, subliniind că el a fost extrem de discret în legătură cu relația pe care au avut-o.

“Totul a început din cauza ei. Nici nu știu… Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei… Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (…) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine… Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă… Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, a mai povestit Armin Nicoară.

Vlăduța Lupău (28 de ani) s-a căsătorit la sfârșitul anului trecut cu fotbalistul Adrian Rus (25 de ani), portar la CFR Cluj. La nunta lor, care a avut loc pe 12 noiembrie 2019, le-au fost nași solista Olguța Berbec și Remus Novac.