Radio Simplu

Andreea Bălan, în suferință. Darius Bala a murit

GALERIE FOTO (2)

Elevul de la Eminescu care a fost implicat într-un accident grav de circulație, în urmă cu ceva timp, s-a stins din viață. Darius Bala, tânărul de 18 ani s-a ales cu răni grave după un accident violent. Din păcate, datorită gravelor răni survenite în urma accidentului de anul trecut, a murit. Decesul a survenit la câteva luni de la producerea incidentului rutier grav. Medicii s-au chinuit enorm să îi salveze viața tânărului, însă, din nefericire, organismul său a cedat.

În urmă cu ceva timp, după a lansat piesa “Reset la inimă” împreună cu colega sa de trupă, Andreea Bălan a lansat un strigăt disperat de ajutor în urma unui accident cumplit. Fanii jumătății bronde din formația André au reacționat imediat și i-au trimis mesaje.

Aflată în febra pregătirilor pentru nunta cu George Burcea, botezul Clarei, dar și ocupată cu spectacolele trupei André, frumoasa artistă a primit o veste tristă de la sute de kilometri. Ea a aflat despre drama unor părinți din Oradea. Fiul lor de 18 ani a fost implicat într-un accident rutier, iar medicii fac eforturi supraomenești ca să îl țină în viață. Darius Bala are nevoie urgent de sânge, iar îndrăgita artistă a făcut apel la apropiați și fani să doneze pentru acesta.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS” este mesajul scris de Andreea Bălan azi-noapte pe pagina ei de Facebook.

Doctorul Carmen Pantiş a declarat în cadrul unui interviu că tânărul de 18 ani “a suferit politraumatisme, fractură de bazin, fractură de femur şi a pierdut mult sânge în urma şocul hemoragic”, relatează radiocluj.ro.

“Dacă este cineva dispus să doneze, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii din Oradea sau în alte centre din țară și să donați pentru Bala Darius. Vă rog din suflet, haideți să ajutăm! Să fim eroi! Cei care vor să doneze pentru a-l ajuta pe Darius trebuie să specifice numele pacientului: Bala Darius, internat la Secția ATI 1, la dr. Pantiș Carmen” este mesajul disperat al familiei elevului de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, care a fost implicat într-un grav accident de circulație. Incidentul rutier a avut loc sâmbătă, 13 iulie, pe Șoseaua de Centură din Oradea.