Radio Simplu

Lavinia Pârva nu a mai suportat! A spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică: cum se comportă acesta cu ea de fapt

GALERIE FOTO (2)

Lavinia Pârva s-a decis să rupă tăcerea. Bruneta face dezvăluiri complete despre relația cu Ștefan Bănică. Este o schimbare completă în viața celor doi. Artistul este un cu totul alt om de când a decis să-și unească destinele cu frumoasa lui soție.

Este o schimbare de proporții în viața Laviniei Pârva. Fanii au rămas interziși când au văzut ceea ce s-a întâmplat. Ultimul gest al lui Ștefan Bănică arată o modificare radicală. Avem mesajul postat de către soția acestuia, Lavinia Pârva.

Cei doi artiști s-au căsătorit în mare secret, iar imaginile de la petrecere au lipsit cu desăvârșire. Nimic noi până aici. Cele două vedete au fost extrem de zgârcite atunci când a venit vorba despre viața personală. Mulți chiar s-au întrebat dacă relația dintre cei doi merge bine sau sunt probleme. Ei bine, s-a întâmplat și minunea. Bruneta a postat pe rețelele de socializare o imagine care spune totul.

Dacă până acum, artista posta pe rețelele de socializare doar poze cu fiul ei și cu ea, acum totul s-a schimbat. Ștefan Bănică Jr. a ales să cânte la concertul de Crăciun cu fiul lui și nu cu artista. În timp ce multe alte vedete din România, precum Dana Rogoz sau Andreea Bălan pun în mod constant imagini de familie pe conturile de socializare, nu asta se întâmpla și în cazul Laviniei și al lui Bănică.

De data aceasta, Lavinia Pârva a creat o surpriză de proporții. A surprins pe toată lumea cu imaginea postată pe Instagram. Aceasta apare în fotografie alături de soțul ei, fotografie în dreptul căreia a scris #family.

În luna mai a anului trecut, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au devenit părinții unui băiețel. Cei doi nu au făcut vâlvă nici când s-au căsătorit și nici atunci când a fost creștinat micuțul, totul întâmplându-se în mare secret. ”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă.

„Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.