Radio Simplu

Are 50 de ani, dar arată mai bine decât multe tinere de 20

Jennifer Aniston este adepta produselor tradiţionale şi, chiar dacă are mulţi bani, actriţa investeşte foarte putin in aspectul tenului ei.

Jennifer Aniston are 50 de ani, dar arata ca o adolescenta. Actrita combate semnele imbatranirii folosind regulat o crema pe baza de vaselina care costa aproximativ 5 lei.

In plus, vedeta face un ritual in fiecare dimineata. Imediat dupa ce se trezeste, actrita isi introduce fata intr-un bol in care pune apa si cateva cuburi de gheata.

In acest mod, porii i se inchid, iar ochii capata un aspect mult mai luminos.

Vaselina are numeroase beneficii pentru frumusețea și sănătatea noastră, dar mulți dintre noi știm foarte puține lucruri despre originea și procesul de fabricație a acestui produs.

Vaselina este un derivat din petrol, creat prin „amestecarea” petrolului cu vapori de aer și filtrarea acestui amestec la temperaturi ridicate—mai exact, vaselina este un amestec semisolid de hidrocarbonați.

Deși poate părea ciudat să folosești un produs pe bază de petrol pe pielea ta, vaselina este supusă unui proces de rafinare foarte elaborat. Putem profita de calitățile acesteia fără să ne facem griji în privința efectelor negative asupra sănătății noastre.

Grație consistenței sale, vaselina este foarte utilă pentru protejarea pielii, precum cea a buzelor. Acest produs este folosit foarte des ca ingredient în diferite creme. Vaselina creează o „barieră” de protecție împotriva căldurii, frigului și vântului.

Vaselina este considerată a fi un produs de înfrumusețare indispensabil oricărei femei. Există numeroase utilizări ale vaselinei, fiind mult mai ieftină decât majoritatea cremelor și loțiunilor cosmetice.

Vaselina poate fi folosită ca balsam de buze: Poți să-ți aplici puțină vaselină pe buze în orice perioadă a anului. În plus, vaselina face buzele mai lucioase.

Vaselina este o cremă foarte bună pentru mâini și picioare: O poți folosi pentru a hidrata călcâie crăpate, mâini aspre și picioare uscate. Aplică puțină vaselină pe mâini sau picioare folosind mișcări circulare. Apoi pune-ți mănuși sau șosete. Lasă vaselina să acționeze timp de 15 minute. Pielea ta va fi mult mai moale!

Vaselina este o alternativă la demachiantele tradiționale: Pe lângă faptul că va ameliora iritațiile, vaselina poate îndepărta rimelul rezistent la apă.

Vaselina poate fi folosită pe post de cremă hidratantă: Aplică-ți puțină vaselină pe corp după ce faci baie, iar pielea ta va fi mult mai moale și hidratată.

Vaselina poate fi folosită pe post de exfoliant: Dacă amesteci puțină vaselină cu două linuri de zahăr sau sare, îți vei crea propriul exfoliant pe care îl poți folosi pentru a îndepărta celulele moarte (inclusiv de pe buze). Aplică acest exfoliant cu mișcări circulare și lasă-l să acționeze timp de câteva minute. Apoi șterge-te cu o mănușă exfoliantă iar pielea ta va deveni și mai moale!