Radio Simplu

Reacția amuzantă a unui băiat de 7 ani, după ce a stat aproape de Papa Francisc

Un băiat care l-a așteptat pe Papa Francisc în grădina Palatului Cotroceni a avut o reacție amuzantă după ce a fost întrebat de Cosmin Stan cum i s-a părut faptul că a stat atât de aproape de Suveranul Pontif.

Vineri, după ce a fost primit de președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, Papa Francisc a coborât din maşină şi a salutat, cele câteva sute de oameni care aşteptau în curtea Palatului Cotroceni.

Printre aceștia s-a aflat și Martin, un băiat în vârstă de doar 7 ani, care a avut o exprimare amuzantă când s-a referit la întâlnirea cu Sanctitatea Sa.

Papa Francisc în România

Papa Francisc a adus, vineri, un omagiu sacrificiilor făcute ″de atâţia fii şi fiice ale României, care cu patrimoniul de valori şi cu munca lor îmbogăţesc ţările în care au migrat″⁣.

Suveranul Pontif, aflat într-o vizită în ţara noastră, a ţinut, vineri, la Palatul Cotroceni, un discurs, în care a arătat că a te gândi la cei plecaţi afară e ″un act de patriotism, de fraternitate″⁣.

El a evocat, într-un discurs la Palatul Cotroceni, evoluţiile României de la perioada comunismului până în perioada modernă.

Vezi video pe stirileprotv.ro