Radio Simplu

Anunțul făcut de Andra Măruță despre căsnicia cu Cătălin cu doar o zi înainte de Revelion! Este vorba despre ceea ce mulți bănuiau

GALERIE FOTO (4)

Andra Măruță a făcut un anunț emoționant despre căsnicia cu Cătălin, cu doar o zi înainte de Revelion. Mesajul a fost însoțit de două poze de album, iar propiații și fanii cuplului i-au scris imediat. Talentata cântăreață și îndrăgitul prezentator de la Pro TV au doi copii împreună: Eva și David.

Căsătoriți de mai bine de 11 ani, Andra și Cătălin Măruță au profitat de zilele libere din această perioadă și au mers în orașul natal al moderatorului. Pe lângă plimbările din centrul Târgu-Jiului, cei doi soți și copiii lor au vizitat și operele lui Constantin Brâncuși, iar Poarta Sărutului ocupă un loc special în sufletele lor… este locul în care și-au unit destinele pe 23 august 2008. Vizibil emoționată în poza făcută recent lângă celebra operă de artă, Andra a făcut-o publică împreună cu o fotografie de la nunta ei cu Cătălin Măruță, iar în dreptul lor a scris un mesaj special.

“Poarta Sărutului este una din moștenirile lăsate de Brâncuși, iar pentru mine personal este și locul care îmi amintește unde m-am căsătorit. Mergeți în Târgu-Jiu, bucurați-vă de operele lui Brâncuși! @ Tg Jiu Parc”, a scris Andra pe contul ei oficial de Facebook.

“La mulți ani, frumusețe alături de comorile voastre ❤️”, “Poate vă căsătoriți din nou. Cum ar fi :)) (glm)”, “Ești specială, Andra în tot ce faci și ai o voce de aur ❤❤❤????”, “Iubesc pozele cu voi din orașul meu drag!???? Vă iubesc!❤”, “ Sănătate, fericire și numai bine vă doresc!!!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).