Radio Simplu

Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 60 de kilograme. Transformarea este spectaculoasă

Bianca Rus, cântăreaţa, vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” cu un optimism debordant, lipsa de complexe şi cu sinceritatea dezarmantă cu care şi-a susţinut părerile de-a lungul timpului. Un adevărat exemplu de voinţă de fier, Bianca Rus nu a ezitat să treacă printr-o intervenţie chirurgicală pentru a scapă de surplusul de greutate; înainte, dar şi după ce a slăbit peste 60 de kilograme, această s-a făcut remarcată că o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică şi directă în relaţia cu susţînătorii ei pe reţelele sociale.

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc şi sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalţi în această competiţie. Prin multă muncă, cu ambiţie, cu perseverenţă, talent şi viziune acest vis poate deveni realitate“, spune Bianca Rus.

Bianca Rus a avut parte de o transformare spectaculoasă și este de nerecunoscut, după ce a slăbit 60 de kilograme. Bruneta, care a trecut recent printr-un divorț, a făcut senzație la evenimentul organizat cu ocazia reunirii Andre.

Zilele trecute a avut loc lansarea oficială a melodiei “Reset la inimă” a trupei André, iar Bianca Rus a atras toate privirile cu ținuta ei extrem de îndrăzneață.

Artista a îmbrăcat o bluză cu o croială deosebită, cu vedere la buric, dar şi cu decolteu adânc. Fusta scurtă i-a pus în valoare picioarele foarte subțiri.

În luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a căsătorit cu iubitul ei, Antonio. În luna octombrie, vedeta a făcut nunta la Satu-Mare. La o lună de la nuntă, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresată de partenerul de viață după ce s-au întors din luna de miere din Dubai. Ulterior, cei doi au ajuns la divorț.