Radio Simplu

Mara Bănică a prezentat Acces Direct în locul Mirelei Vaida. Motivul pentru care prezentatoarea nu a apărut la TV

urpriză pentru telespectatori. Mara Bănică a prezentat Acces Direct în locul Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a lipsit motivat din emisiunea de la Antena 1, iar junalista a fost cea care a înlocuit-o ieri.

Toți se așteptau să o vadă ca de obicei pe Mirela Vaida la cârma emisiunii Acces Direct, însă ieri a apărut Mara Bănică. Jurnalista i-a ținut locul prezentatoarei TV, după ce aceasta a fost nevoită să lipsească. Mirela Vaida pregătește o surpriză pentru telespectatori, iar acesta a fost motivul pentru care nu a putut ajunge în platou.

„Colega mea lipseşte motivat. Vă pregăteşte o surpriză mare mare, dar o las pe ea să vă povestească mâine”, a spus Mara Bănică la Acces Direct.

Prezentatoarea de la Acces Direct a filmat pentru emisiunea specială de Revelion ce va fi difuzată la Antena 1, iar mai apoi a mers la Gala Performanței și Excelenței, unde a primit premiul pentru ‘Cel mai complex prezentator TV’. Mirela Vaida a vrut să împărtășească bucuria cu fanii ei.

‘Dupa 6 ore de filmare a programului special de Revelion pentru Antena 1, am fugit repede la Gala Performantei si Excelentei 2019!! Pentru al 3-lea an consecutiv am fost laureata. Anul acesta am primit Premiul pentru cel mai complex prezentator tv’ si sunt extrem de mandra si de emotionata!! Multumesc publicului care ma suporta in fiecare zi, de atatia ani!! Multumesc Acces Direct! Multumesc Adela Diaconu pentru incredere si sustinere!! Va multumesc tuturor pentru aceste momente de nepretuit!! 💖🎉🙏🤗’, a scris Mirela Vaida pe una dintre rețelele de socializare.

Mirela Vaida a avut un program foarte încărcat, iar soțul ei a venit cu bebelușul la platou. Prezentatoarea TV a pus stop filmărilor și l-a alăptat pe micuț.

‘Şi, între timp, am şi alăptat, să ştii. Soţul meu mi-a adus copilul la platou, am dat STOP filmării de Revelion, pentru că ieri am filmat 6 ore pentru Revelionul care se va difuza înaintea celui filmat de Dan Negru. Am alăptat copilul, m-am îmbrăcat la loc, şi după aceea am continuat. Să ştii că e ceea ce-mi place mie cel mai mult. Gândeşte-te că dimineaţă am fost la o şedinţă foto în Pipera. Am fost aranjată, coafată, pusă în valoare. După care am mers la filmarea Revelionului, unde am petrecut cu cei mai importanţi invitaţi. Am petrecut în avans. După care am venit să iau un premiul de excelenţă la Gală. Ce ar putea să nu-mi placă?’, a declarat vedeta de televiziune pentru click.ro.