Radio Simplu

ANM s-a razgandit! Anunță că vine iarna în România!

După mai multe zile în care gradele au oscilat în termometre, meteorologii fac un anunț de ultimă oră! Se pare că vremea se schimbă în România și ne așteaptă, în următoarele zile, temperaturi extrem de mici.

Potrivit datelor furnizate de ANM, vremea se schimbă radical în România. Dacă până acum aveam parte de temperaturi cât de cât plăcute, mai ales pentru această perioadă de iarnă, gradele grad în termometre în următoarele zile și trebuie să ne așteptăm la frig, iar în unele regiuni, chiar la zăpadă!

Vremea în Banat
În Banat, meteorologii anunță că temperaturile vor crește ușor, dar cu toate acestea, iarna rămâne în drepturi. Se vor înregistra între 2-4 grade Celsius în următoarele zile, dar vor exista și temperaturi negative, după cum informează specialiștii. Astfel, minimele vor ajunge până la -4 grade Celsius, iar în intervalul 24-26 ianuarie, în termometre vor fi -6 grade Celsius.

Vremea în Crișana
În Crișana, meteorologii anunță maxime de până la 6 grade Celsius în următoarea perioadă, urmând ca înre 24-26 ianuarie să se înregistreze minime de până la -6 grade Celsius.

Vremea în Transilvania
În Transilvania, lucrurile se complică puțin. Meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute ce se vor încadra între -4 și -7 grade Celsius. Cu toate acestea, nu sunt așteptate ninsori.

Vremea în Maramureș
Specialiștii anunță temperaturi de 3 până la 7 grade în prima jumătate a lunii ianuarie, urmând ca spre sfârșitul acestei luni, gradele să scadă și să se înregistreze minime de până la -8 grade Celsius.

Vremea în Moldova
Nici în Moldova nu sunt vești prea bune. Potrivit datelor furnizate de ANM, se vor înregistra temperaturi cuprinse între 2 până la 7 grade în prima parte a lunii, iar spre sfârșitul lui ianuarie, temperaturile scad drastic și ajung la minime de până la 06 grade Celsius.

Citeste si Adevărata relație dintre părintii lui Iancu Sterp și Denisa de la Puterea dragostei! Ce i-au spus frumoasei blonde la telefon după cearta avută cu fiul lor:
Vremea în Dobrogea, Muntenia și Oltenia
În aceste regiuni, meteorologii anunță că temperaturile vor fi aproximativ identice. Se vor înregistra maxime de până la 7 gtrade Celsius, iar minimele vor fi de -6 grade Celsius.

Vremea la munte
În următoarea perioadă, la munte se vor înregistra ninsori, iar temperaturile vor ajunge până la -12 grade Celsius, potrivit informațiilor oferite de meteorologi.