Radio Simplu

Ştefan Bănică Jr, la căpătâiul Cristinei Ţopescu! Artistul este prezent la incinerarea fostei jurnaliste

GALERIE FOTO (2)

Ştefan Bănică Jr a ajuns la incinerarea fostei iubite, jurnalista Cristina Ţopescu! Artistul i-a adus un buchet de trandafiri albi!

Astăzi, 16 ianuarie, Cristina Ţopescu va fi incinerată. Familia, rudele şi apropiaţii se află lângă corpul neînsufleţit al celei care a fost considerată una dintre cele mai bune jurnaliste din România.

Paparazzi Spynews.ro, l-au surprins pe Ştefan Bănică Jr coborând din maşină cu un buchet mare de trandafiri albi. Artistul a dat mâna cu fratele Cristinei Ţopescu şi s-au îndreptat către locul în care trupul jurnalistei este depus.

Relaţia dintre Ştefan Bănică Jr şi Cristina Ţopescu
Destinul Cristinei Ţopescu a fost unul tragic, murind singură, înconjurată de animalele pe care le-a iubit cel mai mult. Cunoscuţii au transmis mesaje de condoleanţe familiei, adresând cuvinte frumoase fostei jurnaliste. La fel a făcut şi Ştefan Bănică Jr, bărbatul cu care Cristina Ţopescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii ’90. Cu toate că relaţia lor s-a încheiat după cinci ani, cei doi au respectat povestea pe care au avut-o cândva şi nu şi-au aruncat niciodată cuvinte urâte. „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei.

A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ştefan Bănică Jr, pe contul său de Facebook.