Radio Simplu

MESAJUL DUREROS TRANSMIS DE KLAUS IOHANNIS, PE COROANA ADUSĂ CRISTINEI ȚOPESCU

GALERIE FOTO (2)

Moartea Cristinei Țopescu i-a lăsat fără grai pe toți cei care o cunoșteau pe celebra jurnalistă. Astăzi, la capela Cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul fără viață al acesteia și-au făcut prezența câteva persoane apropiate, iar cine nu a putut să se prezinte personal pentru a-i aduce un ultim omagiu, i-au trimis o coroană sau un aranjament floral.

Printre oamenii care s-au gândit astăzi la Cristina Țopescu se numără și președintele României, Klaus Iohannis. Paparazzii cancan.ro au surprins imagini exclusive cu coroana pe care șeful statului a trimis-o, pentru a o omagia pe regretata Cristina Țopescu.Klaus Iohannis a trimis o coroană imensă din garoafe roșii, pe care a pus drapelul României, dar și un mesaj pentru Cristina Țopescu. „Odihnească-se în pace. Președintele României, Klaus Werner Iohannis” este mesajul scris de șeful statului, pe drapelul de pe coroană.

Cristina Țopescu, omagiată și de Casa Regală
La Cimitirul Bellu din Capitală a ajuns o coroană imensă din flori albe, trimisă de Familia Regală a României. Aceasta avea atașat și drapelul țării.