Radio Simplu

Andreea Tonciu, primele declarații despre divorț: „E adevărat!” Toată lumea se aștepta la asta

Andreea Tonciu a făcut nunta cu Daniel Niculescu, alesul inimii sale, în urmă cu trei ani. La scurt timp a venit pe lume și micuța Rebbeca, ce le-a împlinit viața de familie. Bruneta este foarte fericită, iar soțul său îi face toate poftele, însă cu toate acestea, nu de puține ori au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi la un pas de divorț.

În toate cazurile Andreea Tonciu a reacționat furibund și a dezmințit toate speculațiile. “E adevărat ca ne tot certăm zilnic. Că-și lasă șosetele aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm. O sa divorțez când or muri câinii astia”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.

Bruneta a revenit în televiziune
După mult timp, iată că a venit și vestea cea mare! Andreea Tonciu și-a anunțat toți admiratorii că pregătește un proiect televizat, iar oamenii vor avea ocazia de a o vedea din nou pe micile ecrane. Foarte entuziasmată, Andreea Tonciu s-a filmat și a postat un video pe Instagram, acolo unde le-a dat fanilor mai multe detalii. ”Voi face parte dintr-un proiect foarte frumos ce va fi difuzat din luna ianuarie”, a spus vedeta.

Proiectul anuntat de Andreea este Bravo ai Stil! Celebrities, iar bruneta are un mare succes printre fanii emisiunii.