Radio Simplu

Probleme în căsnicia lui Andrei Duban? Grațiela a răbufnit public. Ce se întâmplă între cei doi:

Cuplul Grațiela și Andrei Duban este unul cu popularitate în creștere, poate și datorită spectacolului de comedie, jucat pe scena Teatrului Avangardia, ”Iubito, îți rămân dator”, dar și pentru aparițiile în diferite show-uri de televiziune.

Moment de cumpănă în căsnicia lui Andrei Duban
În acest moment, tânăra Grațiela Duban este implicată în ”Survivor România”, emisiune difuzată la Kanal D. Ultimul fitil care a aprins speculațiile, cum c-ar fi ceva în familia Duban, au fost chiar imaginile suprinse în cadrul show-ului de la Kanal D. Grațiela a fost surprinsă în brațele colegului de echipă, Ghiță Balmuș, noul venit în echipa ”Faimoșilor”.

Nu se știe exact care a fost reacția lui Andrei când a văzut scenele, dar cert este că și lipsa lor ar putea fi un răspuns, nu-i așa?

”Cel mai greu a fost să ne tolerăm”
Un alt moment care a pus la îndoială bunul-mers al relației dintre cei doi, a fost show-ul la care cei doi au participat în calitate de cuplu. Grațiela și Andrei au făcut pereche la o fermă cu vedete. Aici au trebuit să ia parte la probe extrem de complicate. Și atunci au apărut zvonuri că în relația lor ar fi o problemă. Culmea este că, întorși acasă, cei doi au continuat ”jocul” și au părut că le place să alimenteze zvonurile.

Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, Grațiela s-a lansat într-un ”atac” la adresa lipsei de afecțiune a lui Andrei Duban.

Citeste si 7 obiceiuri greșite care îți murdăresc baia fără să îți dai seama:
”Nu te-am simțit în privire. Tu ești foarte rece cu mine, nici partener nu mi-ai fost. (…) Cel mai greu a fost să ne tolerăm între noi. Eu nu mă refeream la giugiuleală ci la atitudine, parcă nu era soțul meu și nu înțelegeam. Voiam să ne ținem de mână, să îi simt căldura, și el nimic. Batman, Batman! Ți-aș spune eu mai multe dar nu am voie, dar să știi că roata s-a întors, el voia giugiuleală”, a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, Grațiela Duban.