Radio Simplu

Andreea Podărescu a izbucnit în lacrimi la TV. Declaraţie în premieră despre fostul iubit

GALERIE FOTO (3)

Andreea Podărescu a trecut prin clipe groznice. Cel cu care se aştepta să aibă o viaţă frumoasă împreună a agresat-o şi a părasit-o, lăsând-o cu un copil ,,în stradă”. Bruneta a fost renegată chiar şi de către părinţi.

Andreea Podărescu a vorbit în cadrul emisiuni Xtra Night Show de la Antena 1 despre suferinţele prin care a trecut şi prin care încă mai trece chiar şi acum. Bărbatul cu care s-ar fi aşteptat să traiască o viaţă împreună, a părăsit-o şi a lasat-o singură cu un copil. Acesta susţine că fostul ei iubit a agresat-o de mai multe ori, chiar şi în momentul în care era însărcinată: ,,A devenit mult mai violent în decursul a unui an, un an şi jumătate de când noi ne-am despărţit. Nu vrea să mă ajute cu niciun ban, nu vrea să ma ajute cu alocaţia, nici cu indemnizaţia. A făcut demersuri, acte, cum că s-ar ocupa de creşterea lui[..] Când a împlinit copilaşul 7 luni, ne-a dat afară la miezul nopţii şi mi-a argumentat că el îşi doreşte altă viaţă[…] Am încercat să ne împăcăm de dragul copilului[…] M-a lovit cu pumnii şi picioarele”, a spus vedeta în cadrul emisiunii.

A făcut o declaraţie în exclusivitate despre tătăl copilului ei
Andreea Podorescu a făcut o declaraţie şocantă despre tatăl copilului ei. Acesta ar fi fost în trecut la psihiatru deoarece avea nişte stări extrem de ciudate: ,,În momemntul în care am cunoscut acest om el era sub tratament dat de medicul lui psihiatru[…] avea nişte ieşiri incontrolabile pentru că trecea de la o stare la alta, pentru că era foarte agresiv verbal cu o persoană pe care nu o cunoştea destul de bine, adică cu mine”, a mărturisit ea.

sursa: www.spynews.ro