Radio Simplu

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, indemn pentru toate femeile. A socat pe toata lumea: „Boala nu tine cont de varsta”

Alexia Eram, fiica prezentatoarei PRO TV Andreea Esca, a surprins pe toată lumea cu apariția sa din cadrul unui eveniment desfășurat recent, care promovează, într-o formă, binele.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toată lumea
Alexia Eram impresionează de fel cu ținutele sale atunci când pășește la un eveniment fie monden, fie caritabil, cum a fost și de această dată. De altfel, tânăra, pasionată de modă, face adesea combinații vestimentare care atrag toate privirile celor din jur, adoptând de multe ori ținute mulate și colorate.

Aflată la un eveniment care promovează acțiunea de a merge la un control medical anual și strângerea de fonduri pentru ca femeile fără posibilități să aibă acces la ecografii mamare și mamografii, numit, mai simplu, Happy Run, Alexia a uluit. Tânăra studentă s-a îmbrăcat în roz, culoarea emblemă a evenimentului. Fiica Andreei Esca a atras toate privirile cu ochelarii săi, și ei cu lentile roz, dar și cu o coroană imensă de flori și, bineînțeles, cu tricoul care îi lăsa la vedere abdomentul bine lucrat la sală.

Mesajul tinerei
„Mergeti la un control medical anual, chiar daca aveti 20 de ani! Boala nu tine cont de varsta iar preventia ne poate salva viata! Hai sa facem o echipa mare pentru Happy Run, cursa @fundatia_renasterea din 29 septembrie, ora 10, Parcul Herastrau, ca sa adunam fonduri pentru ca femeile fara posibilitati financiare sa aiba acces la ecografii mamare si mamografii! Hai in echipa mea. Inscrieri pe fundatiarenasterea.ro, sau btl.ro 🎀”, a scris Alexia Eram, în dreptul fotografiei postate.

Alexia Eram, relație la distanță cu Mario Fresh
Alexia Eram are o relație la distanță cu artistul Mario Fresh, fata Andreei Esca fiind, mare parte din an, la facultate, în Anglia. Cu toate acestea, distanța nu reprezintă un impediment pentru cei doi, iubirea lor durând deja de câțiva ani.

„Este puțin mai greu acum de când nu suntem unul lângă altul, dar rezistăm și o să fie și mai bine după acești 3 ani”, spunea Alexia, în urmă cu ceva vreme, pentru PRO TV.