Radio Simplu

Zi de sărbătoare în familia lui Culiţă Sterp: „Să vă iubiți și să vă respectați toată viața!”

GALERIE FOTO (3)

A fost o zi extrem de importantă în familia lui Culiţă Sterp. Astăzi, sora lui, Ileana, a spus cel mai important „DA” din viaţa ei alături de alesul inimii, un tânăr care pare să se fi integrat rapid în familia lor.

Culiţă Sterp a publicat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare alături de cele mai importante persoane din viaţa lui: surorile, fratele, mama şi, cel mai nou membru, cumnatul lui.

„Casă de piatră surioara mea frumoasă, Ileana și cumnatul meu care de acum e ca fratele meu, Daniel! Să vă iubiți și să vă respectați toată viața! ❤️”, a scris Culiţă Sterp în dreptul imaginii cu întreaga lui familie.

Nu de puţine ori, Culiţă Sterp a vorbit despre cât de mult îşi iubeşte familia. A crescut alături de toţi fraţii la ferma familiei, acolo unde au învăţat să fie uniţi şi să ştie să se bucure de orice zi din viaţa lor.

Au avut şi un accident grav împreună
Pe lângă bucuriile pe care le-au trăit cu toţii, Culiţă Sterp a fost implicat şi într-un accident rutier alături de fraţii lui. Totul s-a întâmplat în timp ce se întorceau de la mare, iar el a adormit la volan. „Am avut un accident toți patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus mașina în cap acolo într-un șant, dar am avut noroc mare. Un băiat și-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunțat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viață, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav” a povestit Culiță Sterp, pentru „Agenția VIP” în urmă cu câteva luni.

sursa: wwww.spynews.ro