Radio Simplu

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, din nou împreună

Zilele acestea, Cristi Mitrea, Andreea Mantea și fiul lor, David, s-au întâlnit, pentru a petrece timp împreună.

Este fericire mare pentru David, fiul lui Cristi Mitrea și al frumoasei prezentatoare TV Andreea Mantea! Micuțul își petrece timpul alături de ambii părinți. În urmă cu o seară, toți trei au mers într-un restaurant din Istanbul, unde au petrecut clipe inedite împreună. Ba mai mult, cei trei s-au pozat și la masă, moment în care David și-a ridicat mâinile în aer de bucurie!

Andreea Mantea și Cristi Mitrea se înțeleg foarte bine de dragul fiului lor, David. Aflat în Istanbul, alături de mămica lui, David s-a apucat să facă un colaj cu gărgărițe. Imediat, puștiul a început să le pună nume micuțelor insecte pe care le lipea pe hârtie. Andreea Mantea a pus o poză cu David pe Instagram și a dezvăluit și ce spunea fiul ei în timpul acestei activități.

„Micul meu artist. Lavinia (n.r. sora Andreei Mantea, mătușa lui David) este cea mai mică gărgăriță, este cât un bob de fasole, pentru că ea nu mănâncă și nu s-a făcut mare. Tata este gărgărița cea mai mare pentru că el este cel mai mare și cel mai grăsan! Uriaș”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.
Cristi Mitrea a intervenit imediat. „Mulțumesc! Apreciez! A vrut să spună voinic. Tată fit”, a comentat el.
„Da, da! Batman, Batman”, a răspuns Andreea Mantea. „Haioșilor”, a completat Cristi Mitrea.