Radio Simplu

CÂȚI BANI A ÎNCASAT, DE FAPT, ALEXANDRU COMERZAN DE LA CHEFI LA CUTIȚE!

Alexandru Cormezan este câștigătorul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii “Chefi la cuțite”! El s-a luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro cu Alex Popa, Bobby, Mino, Sasu și Daniel Andrieș. Puțini știu că, de fapt, el nu va rămâne cu întreaga sumă obținută în finala show-ului culinar de la Antena 1.

Câți bani a încasat, de fapt, Alexandru Comerzan de la Chefi la cutițe
Venitul de 30.000 de euro, obținut de Alexandru Cormezan în urma participării sale la “Chefi la cuțite”, este impozabil în România, potrivit prevederilor Codului Fiscal (CF). Astfel, după ce va plăti dările către strat… câștigătorul show-ului culinar de la Antena 1 va rămâne cu o sumă mai mică.

“În general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte… organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez”, a declarat Alexandru Cormezan în cadrul show-ului culinar de la Antena 1.

Chef Scărlătescu a câștigat sezonul acesta alături de Alexandru Comerzan, Florin Dumitrescu neavând niciun concurent în finală în timp ce Sorin Bontea s-a bazat pe Bobby și Alex.Originar din Chișinău, Alexandru Comerzan are 31 de ani, este de profesie chef bucătar. El iubește bucătăria care îi ocupă cea mai mare parte a timpului. El și-a rugat soția să nu îl facă să aleagă între bucătărie și familie.

“Chefi la cuțite”, cel mai bun show de divertisment la Premiile Radar de Media 2017
“Chefi la cuțite” este un cooking show românesc, difuzat prima dată pe 7 martie 2016, de postul de televiziune Antena 1. Emisiunea este moderată de Gina Pistol, iar juriul este format din: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În urmă cu doi ani, “Chefi la cuțite” a fost desemnat cel mai bun show de divertisment la Premiile Radar de Media.