Radio Simplu

Scandal la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat după ce l-au anunțat pe Alex Comerzan! NU s-a văzut la TV

Chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o seară excelentă, fiindcă un membru al echipei sale – Alex Comerzan – a câștigat marele premiu ”Chefi la cuțite, în valoare de 30.000 de euro.

Bineînțeles, cei care au urmărit emisiunea au trăit la intensitate maximă momentele tensionate, iar comentariile negative nu au lipsit, mulți dintre ei fiind dezamăgiți de faptul că nu a câștigat concursul Alex Popa, rivalul lui Alex Comerzan.

”Mizerie de concurs… regizat clar, s-a vazut clar cum au votat juratii. Alex Popa merita sa castige… a combinat gusturi inedite perfect! De ce nu s-au afisat notele?????”, ”1. Felicitari! 2. Pe bune, m-am uitat la finala asta sperand sa nu castige el si sa infirme toate zvonurile. Toate aceste zvonuri au stricat finalul si bucuria acelor 2-3 minute in care s-au bucurat toti pe acolo, s-au imbratisat…”, ”Eu aș fi interesată cine a fost al doilea??? Cred ca in sezoanele trecute au anunțat!!”, ”Mi-am dorit să câștige Alex Popa???? ,a facut niste preparate excepționale,este un om cu caracter si va fi printre primii 10 Chefi din România cum s-a spus! Pentru mine el este câștigătorul!????????????”, au fost câtevca dintre reacțiile telespectatorilor.

Alex Comerzan: ”Sper ca familia mea să fie mândră”
Din juriu au făcut parte 11 bucătari, iar câștigătorul a declarat că acesta este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat vreodată.

„Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună. Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el“, a declarat câştigătorul „Chefi la cuţite“. „Am plecat în Italia în 2003 cu părinţii în Italia. Trebuia să-mi găsesc o meserie, iar într-o zi mă uitam la televizor şi am văzut un bucătar care a pregătit o farfurie care mie mi-a plăcut foarte mult şi i-am zis mamei că asta vreau şi eu să devin, bucătar. Tata nu prea a fost de acord, pentru că a crescut într-o epocă în care toţi se uitau la doctori şi la avocaţi ca la Dumnezeu. Bucătarul cine era? Nu era nimeni! În ziua de azi bucătarii au un alt statut. Cred că şi tata e mândru de mine“, a declarat câştigătorul „Chefi la cuţite“, a mai declarat câștigătorul, potrivit adevarul.ro.