Radio Simplu

Andreea Berecleanu, inlocuita la Antena 1

GALERIE FOTO (2)

Lovitură în Antena 1! Andreea Berecleanu, celebra prezentatoare de la Observator pleacă de la pupitrul știrilor și va fi înlocuită de nimeni alta decât Sandra Stoicescu. Mutarea este una sigură și urmează să se concretizeze în cel mai scurt timp.

După ani de zile la pupitrul Observatorului, Andreea Berecleanu pleacă din Antena 1. Se pare că informația este una concretă, iar mutarea va avea loc, fără niciun dubiu. Sandra Stoicescu urmează să preia ștafeta știrilor, potrivit libertatea.ro.

Deși s-a spus că motivul plecării Andreei Berecleanu de la Observator ar fi faptul că știrista își dorește să aibă mai mult timp pentru proiectele sale personale, aici fiind vorba despre clinica de estetică pe care o are, alături de soțul ei, realitatea este alta. Mai exact, echipa Antenei 1 a fost cea care a renunțat la prezentatoare, iar înlocuitoarea ei este nimeni alta decât Sandra Stoicescu, varianta preferată de trust. Inițial s-a spus că Berecleanu va rămâne în prim plan cu știrile, oferindu-i-se postul de prezentatoare pe Observatorul de weekend, dar adevărul este că știrista rămâne fără proiect în televiziune.

Momentan, Sandra Stoicescu încă se află în concediu de maternitate, dar mutarea din Antenă se va realiza undeva la începutul lunii martie, atunci când Berecleanu va fi înlocuită de Stoicescu.

Berecleanu a intrat cu stângul în anul 2020
Încă de la începutul anului, Andreea Berecleanu a avut apariții tot mai rare la pupitrul Observatorului. În locul ei a moderat emisiunea știrista Octavia Geamănu, care acum trebuie să aștepte ca mutările din Antenă să se finalizeze, pentru a afla care sunt următorii pași ai carierei sale.