Radio Simplu

Ce face Vulpiţa, atunci când nu apare la tv. Surprinsa cautand printre gunoaie! „Cu saci si…”

Veronica şi Viorel, cle doi soţi din Vaslui, au devenit virali în România, după ce povestea lor a ajuns la urechile tuturor.

Cei doi au venit la Bucureşti în speranţa că îşi vor găsi dreptatea, după ce Veronica, care şi-a primit şi numele de Vulpiţă, a minţit că a fost violată de trei bărbaţi. Adevărul a ieşit la suprafaţă, astfel că s-a aflat imediat că, de fapt, nu a fost vorba despre niciun viol, ba chiar totul a fost cu acordul Veronicăi.

Pe zi ce trece apar lucruri noi în cazul lor, iar povestea lui Viorel şi a Vulpiţei a luat o traiectorie neaşteptată. Ba chiar cei doi soţi spun că îşi doresc să rămână în Bucureşti şi nu vor să se mai întoarcă acasă, în Vaslui.

Şi pentru că în fiecare seară ei pot fi văzuţi la Acces Direct, acolo unde Mirela Vaida alături de ceilalţi invitaţi încearcă să le rezolve cazul celor doi, să nu credeţi că în timpul liber vor sta degeaba.

Ei bine, dacă zilele trecute Viorel a fost la o spălătorie auto din Bucureşti, acolo unde ar vrea să se angajeze, astăzi, Vulpiţa şi soţul său merg să strângă gunoaiele de pe o stradă din Bucureşti. Ba chiar anunţul a fost făcut public, iar toţi cei care vor să le dea o mână de ajutor sunt aşteptaţi la ora 13.00, pe strada Făurei din Bucureşti.

”Astăzi ne putem vedea dacă veniți pe Strada Făurei din Bucurestii Noi la ora 13:00. Mâine vom strânge gunoaiele de acolo. Venim cu saci și mănuși. #ȘÂNOIPUTEM”, este mesajul postat pe pagina de Instagram a Veronicăi.