Este de 27 de ani casatorita cu acelasi barbat, are o cariera de succes, dar niciodata nu a fost multumita de numarul de kilograme. Din dorinta de a arata mai bine, Cornelia Rednic a apelat la diete care i-au pus viata in pericol, pana sa ajunga la formula de aur.
Casatorita de 27 de ani cu Lupu Rednic, Corneliei Rednic nu i-a lipsit niciodata nimic, cuplul avand nu doar o viata armonioasa de familie, ci si o cariera fructuoasa. In schimb, cantareata de muzica populara nu a fost niciodata multumita de greutatea sa, ani de zile luptandu-se sa slabeasca.
De-a lungul timpului, artista a testat numeroase diete pana sa ajunga la formula de aur. Un adintre aceste diete era sa o coste sanatatea, avand in vedere ca desi a reusit sa slabeasca 33 de kilograme in trei luni, consecintele asupra corpului au fost dezastruoase. Cu o sinceritate dezarmanta, Cornelia Rednic a povestit iadul prin care a trecut doar pentru a slabi: „Ma infometam. Dupa ce am slabit nu mi-a mai placut de mine. Nu-mi placea deloc de mine. Aveam impresia ca-mi ies ochii din cap, ca-mi ies urechile in evidenta. Ma simteam urata. Mancam mere, morcovi, iaurt si uneori carne de pui fiarta. La ora 12:00 un iaurt, dupa niste morcovi, apoi la ora 17:00 niste carnita de pui cu ceva legume. Cand mi se facea foame mancam portocale. Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 si ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca sunt deformata. Nu mai eram deloc pozitiva. Nu recomand nimanui ce am facut eu”.
Cand nu a mai putut sa reziste cu aceasta dieta, Cornelia Rednic a luat decizia de a slabi sanatos prin sport, reusind sa scape de 7 kilograme astfel, dupa cum a marturisit la Antena Stars: „Am slabit sapte kilograme. Am ajuns sa iubesc sportul. (…) La inceput mi-a fost foarte greu pentru ca nu slabeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci cand mi-a facut evaluarea, m-a intrebat daca mananc mult. Mie nu mi se parea ca mananc mult si fix asta i-am zis: ca eu mananc putin, dar sunt grasa. Si ea mi-a spus ‹‹bine atunci, dar fa bine si injumatateste portiile››. Si abia asa am realizat ca mancam mult mai mult decat aveam eu nevoie. In timp, stomacul se obisnuieste, trebuie doar cu creierul sa lucrezi”.
Din categoria alimentelor pe care le poate consuma, artista a mentionat legumele (dar fara fasole si mazare) si carne, peste la gratar, fiarta, in abur, la cuptor, insa in niciun caz prajita in ulei.