Radio Simplu

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, vacanţă pe iaht, în Grecia: „Sunt îndrăgostită!”

Au uitat de pandemie. Andreea Bănică şi soţul ei se relaxează pe un iaht, în Grecia. Solista etalează în costumul de baie un corp bine sculptat, semn că izolarea nu a afectat-o prea mult.

”Aşa peisaje frumoase nu poţi vedea decât călătorind pe mare. Să ştiţi că pe yacht trebuie să ai cât mai puţine haine subţiri, uşor de pus în bagajel (pentru că este unul minuscul) papuci, costume de baie, eşarfe pe care să le pui pe post de rochie sau turbane. În rest uitaţi acasă genţi, poşete, sandale cu toc chiar şi machiajele. Luaţi strictul necesar, este minunat, mirific tot ce vezi în jurul tău. Sunt îndrăgostită de apa cristalină din Grecia! Să nu va supăraţi dacă mă vedeţi câteva zile doar în costum de baie (m-am născut la mare)”.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea formează un cuplu de 25 de ani şi sunt la fel de îndrăgostiţi ca la început. Solista recunoaşte că relaţia dintre ei a fost mereu una pasională şi că partidele lor de amor nu se petrec întotdeauna în dormitor.

“Îţi spun mai multe locuri dacă vrei. În porumb! Da! Nu cu ştiuleţii! E o diferenţă mare. Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercaţi, mai ales vara, când e cald. Te duci cu maşina prin stufărişul porumbului şi acolo… Când n-ai unde, că eşti tânăr… când eşti tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o maşinuţă, eram la început, e soţul meu, ce nu am voie? Şi, o dată s-a mai întâmplat pe dig şi a venit poliţistul şi mi-a băgat lanterna aşa în ochi. Ce obraznic, ce obraznic! Nu noi, noi eram bine!’, a povestit artista la o emisiune TV”.