Radio Simplu

Alin Oprea, pus la zid de propria fiică. Mesaj tranșant pentru celebrul artist. I-au dat lacrimile

GALERIE FOTO (2)

Scandalul cauzat de divorțul lui Alin Oprea și Larisa pare să ia amploare din ce în ce mai mult. Cei doi au petrecut peste 20 de ani împreună, iar acum a venit momentul să se separe, dar nu fără mai multe replici dure. De curând, se pare că și fiica artistului a intrat în scandalul provocat dintre cei doi și a transmis un mesaj acid la adresa cântărețului de la Talisman.

Mesaj acid pentru Alin Oprea chiar din partea fiicei sale
De curând au apărut imagini cu scandalul dintre Alin Oprea și Larisa. Acesta a povestit că nu a mai putut intra în casă pentru a-și lua o parte din lucruri, deoarece fosta soacră și fostul cumnat nu i-au mai dat voie. Așadar, artistul a cerut ajutorul autorităților pentru că nu a mai avut ce face. După acest eveniment, fiica artistului, Melissa, a venit cu un mesaj tranșant pentru tatăl ei, susținând că trebuia să intre în casă și să vorbească cu copiii lui.

„Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a spus fiica fostului membru de la Talisman, în direct la Xtra Night Show.

Alin Oprea, afectat de spusele fiicei sale
Artistul a fost vizibil afectat de spusele propriului copil și chiar a ajuns în punctul de a plânge, dar totodată nu a rămas fără replică și a spus că nu mai avea nici o cale de a-și contacta copiii, pentru că, susține el, au fost influențați de mama lor. De astfel, Alin a dezvăluit și faptul că a fost deja avertizat de Larisa că așa se va întâmpla. În cele din urmă, Alin Oprea a mărturisit că încă își iubește copiii mai mult ca orice.

„Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea.

l iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”, a spus Alin Oprea.

Sursa:Impact.ro