Radio Simplu

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu mama ei! Ce se întâmplă în aceste momente

Oana Roman trece prin momente de cumpănă! Fosta prezentatoare tv a ajuns la spital cu mama ei

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Mama celebrei Oana Roman nu s-a simțit deloc bine în ultima perioadă, motiv pentgru care fiica sa a decis să meargă cât mai repede posibil la spital. Până în acest moment, fosta prezentatoare tv nu a oferit nicio informație despre ce s-a întâmplat cu mama ei.

Ceele două au o relație foarte apropiată. Mioara Roman locuiește împreună cu fiica sa, Marius Elisei și fetița lor. În acest sens, pentru Oana Roman a fost mult mai ușor să-și supravegheze mama, a cărei stare de sănătate s-a înrăutățit.

Oana Roman, apel către toate mamele! Fiica ei, la un pas să leșine: „Nu lăsați copiii să înghită…”
Oana Roman a făcut un apel disperat către toate mamele care o urmăresc. Iza, fiica fostei prezentatoare tv, a fost pe punctul să leșine după ce a înghițit heliul dintr-un balon. Această joacă nevinovată putea avea urmări mult mai periculoase. Vedeta a povestit pe Instagram întâmplarea care a marcat-o și speră ca va fi trata de celelalte mame ca un semnal de alarmă. (Citeste si: Oana Roman, despre operația de micșorare a stomacului: „Trebuie făcută doar de cei care au realmente nevoie”)

oana roman
Oana Roman și mama ei, Mioara
„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le creează o amețeală foarte puternică”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

„O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”, a adăugat vedeta.