Radio Simplu

Andra a dat nas în nas cu o cerșetoare care i-a cerut bani. Câți lei i-a dat vedeta femeii amărâte:

Zilele trecute, Andra a fost văzută la un supermarket din Capitală. Artista nu era singură, ci împreună cu șoferul, bona și fetița ei. Ei bine, în parcarea supermarketului, trebuie să știți că îndrăgita cântăreață a dat dovadă de o generozitate ieșită din comun!

Andra a profitat de timpul liber pe care îl avea și a dat fuga la supermarket pentru a face cumpărăturile necesare pentru casă. În tot acest timp, cât s-a uitat în stânga și-n dreapta prin magazin, bona a avut grijă de fetița ei. După ce a luat tot ce trebuia, cântăreața a plătit la casă, iar șoferul a mers glonț la mașină pentru a pune cumpărăturile în portbagaj.

În momentul în care a ieșit din supermarket, Andra s-a oprit la bancomat pentru a scoate bani de pe card, iar apoi s-a îndreptat spre mașină. Însă… artista s-a oprit din drum pentru a-i da niște bănuți unei femei care cerșea. Andra i-a întins femeii mai multe bancnote de un leu și de cinci lei. Cerșetoarea i-a mulțumit cântăreței în fel și chip pentru cei aproximativ 20 de lei, suma generoasă primită din partea Andrei care a dat dovadă de mărinimie…

La prima lor întâlnire, Andra nu-l vedea pe Cătălin Măruță ca pe bărbatul cu care să-și petreacă toată viața. Scânteia însă a apărut în 2005, când s-au revăzut la o emisiune. Prezentatorul TV mărturisea că a fost uimit să descopere cât de matură era Andra în ciuda faptului că avea doar 19 ani.

”Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, povestea, în urmă cu ceva timp, Cătălin Măruță.

După câțiva ani de relație, Cătălin Măruţă (40 de ani) şi Andra (32 de ani) şi-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Târgu-Jiu. La petrecere au participat aproape 600 de invitaţi. Artista a devenit oficial soția lui Cătălin Măruță pe 10 august 2008 atunci când a spus ”DA!” în fața ofițerului stării civile. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la când au semnat certificatul de căsătorie, talentata artistă a publicat o poză de la cununia civilă, iar la descriere a mărturisit: “Cel mai fericit «DA» din viata mea! Acum 10 ani… @catalin_maruta ❤️”.

Cătălin Măruță și Andra au împreună un băiețel și o fetiță, iar satisfacțiile sunt pe măsură!