Radio Simplu

MOTIVUL IREAL PENTRU CARE SÂNZIANA BURUIANĂ ÎNCĂ ÎȘI ALĂPTEAZĂ FETIȚA, LA 4 ANI: “O SĂ FAC ASTA PÂNĂ FACE VĂRSTA MAJORATULUI”

Sânziana Buruiană a născut, cu trei ani în urmă, iar acum este o mămică fericită și dedicată. Numai că vedeta și-a luat fanii prin surprindere atunci când a declarat că… încă o alăptează pe micuța Isabela. Unora nu le-a venit să creadă, alții au certat-o fiindcă nu oferă o alimentație normală micuței. Dar adevărul este cu totul altul.

Dar Sânziana Buruiană nu a fost deranjată de respectivele critici. Spune că Isabela este un copil minunat și că nu a încercat, niciodată, să oprească alăptarea. Bineînțeles, micuța are parte și de o alimentație normală, însă, așa cum spune mama ei, ”se mai alintă și în acest mod”.

”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme. Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, spunea Sânziana Buruiana, potrivit click.ro. Mai mult, Sânziana Buruiană a declarat că ar fi în stare să își alăpteze fiica până la… vârsta majoratului.

Tatăl Sânzianei Buruiană a murit
La sfârșitul lunii iunie tatăl Sânzianei Buruiană a ajuns la spital în stare gravă și a fost internat la Terapie Intensivă. Însă, pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur, dar din nefericire tatăl vedetei a pierdut astăzi lupta cu boala.

“De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…). A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, a mărturisit Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.