Radio Simplu

ANAMARIA PRODAN, ÎNTÂLNIRE ȘOC CU UN TEMUT INTERLOP. CUM S-AU FOTOGRAFIAT CEI DOI

GALERIE FOTO (3)

Anamaria Prodan a șocat pe Instagram după ce s-a fotografiat alături de Costel Corduneanu, considerat de mulți drept unul dintre capii lumii interlope din Moldova. Sexy impresara s-a întâlnit cu celebrul interlop, dar și cu soția acestuia într-un restaurant celebru.

Anamaria Prodan a scris în dreptul fotografiei că ”își iubește prietenii”, semn că este în relații apropiate cu aceștia. Nu se știe însă dacă întâlnirea a fost una întâmplătoare sau aceștia s-au strâns să pună la cale vreo afacere. După ce Anamaria Prodan a publicat fotografia pe rețelele de socializare, fanii au înroșit butonul de like.

Cine este Costel Corduneanu
Costel Corduneanu este cumătrul celebrului Nuţu Cămătaru şi econsiderat liderul celei mai temute grupări interlope din Moldova. El a fost acuzat, de-a lungul timpului, de procurorii care l-au anchetat, de mai multe infracțiuni, printre care și cele de şantaj, furturi, infracţiuni imobiliare sau bancare, înşelăciune, el fiind judecat și condamnat, în prima instanță, la opt ani de închisoare cu executare.+

Anamaria Prodan, avere
Este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă – alături de soțul ei, firește – sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro. Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

După moartea mamei sale – regretata cântăreață Ionela Prodan – Anamaria și sora sa, Anca, au primit ca moștenire patru case, terenuri şi conturi în bănci, două maşini, plus bijuterii în valoare de mii de euro și tablouri, totul însumând aproximativ două milioane de euro.