Radio Simplu

1,7 milioane de euro! Aceasta este suma strânsă de fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Teodora s-a măritat sâmbătă la Palatul Snagov cu Mihai Theodor Mincu, zis și “Prințișoru’ din Dobroești”

Nunta anului 2019 a avut loc sâmbăta trecută, la Palatul Snagov. Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, s-a măritat, iar tatăl ei a ținut să se dea în spectactol în mijlocul celor peste 700 de invitați.

Patronul FCSB i-a făcut toate poftele fetei sale. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis să le dea mirilor un cadou incredibil. Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca tinerii să înceapă cu bine căsnicia, anunță Fanatik. Suma oferită de Becali reprezintă, de exemplu, mai mult decât a plătit pentru transferul lui Ionuț Vînă sau Răzvan Oaidă, fiecare dintre ei costând 700.000 de euro. Tânărul cuplu a mai strâns din darul de nuntă  alţi 700.000 de euro de la ceilalţi invitaţi!

Cei mai darnici au fost Ioan şi Victor Becali, Teia Sponte şi Vasi Geambazi, fiecare dând câte 50.000 de euro. Printre invitați s-au mai numărat Gică Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc, Anamaria Prodan şi Adriean Videanu. 10.000 de euro la ospătari! Nunta a fost prezentată de Cătălin Măruță, iar de pe scenă n-a lipsit Andra. Clejanii au fost și ei prezenți, dar piesa de rezistență a evenimentului a reprezentat-o celebra formație Pindu! Gigi a făcut tot ce-a putut să-i aibă la eveniment. Chiar dacă aceștia erau antamați pentru o altă petrecere, în urmă cu cinci luni, Becali a reușit să-i convingă pe alți miri să-și amâne evenimentul… Și le-a dat și 20.000 de euro cadou pentru că au acceptat.