Radio Simplu

Cum arată domeniul de lux din Corsica al Monicăi Tatoiu! Femeia de afaceri se retrage la vila aflată între mare și munte

GALERIE FOTO (3)

Din cateva fotografii se observa cum arata domeniul din Corsica al Monicai Tatoiu, acolo unde familia femeii de afaceri detine o vila.

Din cateva instantanee de vacanta se vede cum arata domeniul din Corsica al Monicai Tatoiu. Femeia de afaceri si sotul ei detin o proprietate pe insula franceza aflata in Marea Mediterana, aflata in statiunea Porto Vecchio. Chiar daca se afla in vacanta, Tatoiu nu uita de evenimentele din tara.

„E atata liniste si pace incat incep sa cred ca tot ce se intampla acasa e un cosmar. Din nefericire nu stiu in ce tara ma voi intoarce. In spate se vad niste munti. Acolo e Corsica unde inca se mai manifesta cu bum bum cand politicienii nu respecta legea locului. Nu va dau idei. Doar va spun povesti adevarate”, a postat Tatoiu.3

Prietenii au vazut cum arata domeniul din Corsica al Monicai Tatoiu. In urma cu cativa ani, ea dezvaluia ca se va stabili in Franta. „Ma voi retrage in Franta, intr-un oras care sa fie aproape si de mare, si de munte”, a marturisit Tatoiu, care intre timp si-a cumparat o vila in Corsica.