Radio Simplu

„ALEXANDRA TRĂIEȘTE”. FAMILIA FETEI RĂPITĂ DE GHEORGHE DINCĂ A FĂCUT ANUNȚUL

A fost primul Crăciun fără Alexandra Măceșanu, iar durerea este incomensurabilă în familia adolescentei. Totuși, atât părinții, cât și unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu, continuă să spere că fata este în viață, chiar dacă specialiștii INML au descoperit ADN-ul acesteia în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a incinerat-o după ce a sechestrat-o și a ucis-o.

În mediul online, Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj tulburător. „Este modul meu intim de a refula în fața celor mai grele momente. Însă tu, IUBIREA NOASTRĂ, meriți să îl împărtășesc cu milioanele de suflete care te iubesc”, a scris Cumpănașu.

”Să fii puternică și curajoasă, draga mea! Te vom găsi și te vom iubi mereu!”
Mesajul emoționant al lui Alexandru Cumpănașu este conceput în așa fel încât rezultă, fără dubii, că acesta i se adresează nepoatei sale ca și cum ea ar fi, încă, în viață. Este, până la urmă, un mesaj al speranței care nu poate muri niciodată. Mai mult, Alexandru Cumpănașu a alăturat și un poem dedicat Alexandrei, spunând că este pentru prima oară în viață când publică versuri.

„De Crăciun suntem cu gândul la tine, îngerașul nostru, al tuturor românilor! Nu am putut dormi noaptea trecută și am stat de vorbă, din nou, cu tine. Doar că acum mi-am transpus trăirile într-un poem, pe care îl public aici. Să fii puternică și curajoasă, draga mea! Mama, tata și cu mine te vom găsi și te vom iubi mereu! Pentru prima dată în viață public un poem. O latură pe care nu am făcut-o publică niciodată. Este modul meu intim de a refula în fața celor mai grele momente. Însă tu, IUBIREA NOASTRĂ, meriți să îl împărtășesc cu milioanele de suflete care te iubesc:

Îngerul din vis
Într-o zi de iarnă tristă
Cu un crivăț ce bătea,
Nu simțeam a sa putere,
Ci pe tine te simțeam

Tristă, calmă, te uitai
Către mine cu reproșuri:
„Haide-odată, ce mai stai”?

Încercam să îți răspund,
Să îți dau o-mbărbătare,
Să mă simți că-ți sunt alături,
Drag copil și dragă floare”, a scris Alexandru Cumpănașu în mediul online.