Radio Simplu

Alex Bodi, declarație sinceră după scandalul violent cu Bianca Drăgușanu: „Mi-e rușine de familia ei”

GALERIE FOTO (3)

Alex Bodi a vorbit într-o emisiune de televiziune despre relația lui cu Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost protagoniștii unei scene șocante zilele trecute, când au fost filmați în timpul unui scandal, în parcarea unui restaurant. Atunci, imaginile au ajuns în primele pagini ale presei și toată lumea s-a întrebat care este adeărul despre relația lor.

Într-o emisiune de televiziune, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.

„Avem un cerc intim de prieteni care mai cunosc ieșirile ei. Eu vorbesc cu Jospih, el știe absolut tot. Și el zice ca nu vrea sa se mai amestece, nu știe cu ce sa ma sfatuiasca. Mi-e rușine și de ea, și de familia ei. Lumea care nu cântarește lucrurile ca și noi dă crezare, poate nu știau ce avea ea ascuns în haină și am vrut sa îi iau eu”, a spus Alex Bodi despre el și Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre relația cu Alex Bodi!

„El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent.

L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi.

Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii în care a apărut alături de soțul ei, Alex Bodi.