Radio Simplu

”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA SE VINDECĂ DE DEPRESIE ÎN NUBA! SĂRUT CU PIȚI JR. + MIȘCĂRI PERVERSE

GALERIE FOTO (2)

Piți Jr. și Cristina ICH și-au lăsat bebelușul acasă și s-au distrat până-n zorii zilei în unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală. Din câte se pare ”Regina Instagramului” din România se vindecă de depresie la NUBA.

Cu toate că în urmă cu aproximativ două săptămâni au devenit părinți, Cristina ICH a adus pe lume un băiețel de nota 10, pe 25 octombrie, cei doi nu renunță la distracțiile nocturne. Aproape de miezul nopții, după ce s-au asigurat că bebelușul lor a adormit, ”Regina Instagramului” din România și partenerul ei de viață și-au făcut apariția în NUBA. De cum au pășit în club, Alex Pițurcă și Cristina ICH s-au îndreptat glonț spre masa unde se aflau prietenii lor, una dintre cele mai retrase din club.

La un moment dat, când atmosfera din NUBA a devenit electrizantă, Piți Jr. și Cristina ICH au fost suprinși în ipostaze extrem de tandre. Parcă vrând să arate tuturor cât de mult se iubesc, cei doi s-au sărutat pătimaș. Iar ca tacămul să fie complet, carismatica vedetă și-a incitat iubitul cu câteva mișcări perverse. ”Regina Instagramului” din România și-a mișcat formele bine definite în cel mai erotic mod pe ritmurile amețitoare ale muzicii. Din câte se pare, Cristina ICH se vindecă de depresie în cel mai renumit club din București, NUBA.

Cristina ICH, criză de o zi pe patul de spital
25 octombrie 2019, o zi pe care Cristina ICH și iubitul ei, Alex Pițurcă, nu o vor uita: s-a născut băiețelul lor, Noah Alexandru, și ar fi fost de așteptat să vină numai momente unice și fericite pentru cei doi abia deveniți părinți. Dar nu s-ar fi întâmplat chiar așa! Cristina ICH ar fi avut anumite probleme în spital: ar fi trecut prin neplăcutele stări de depresie postnatală! De altfel, iubita fiului fostului selecționer Victor Pițurcă anunțase, la scurt timp după ce a născut, că nu se simte, psihic, deloc bine. Iar problemele s-ar fi agravat, cu fiecare zi care a trecut.

Astfel, potrivit surselor CANCAN.RO, Cristina ICH a făcut o criză, care i-ar fi băgat în sperieți chiar și pe medici. Aceștia ar fi fost nevoiți să ia decizia de a o despărți de bebeluș. Fiecarei mămici i se aduce copilașul de la izolare, pentru câteva ore, doar că, în cazul ei, nu ar mai fost posibil. Medicii ar fi refuzat, categoric, să i-l aducă Cristinei pe Alexandru Noah în salon. Pentru a o calma, personalul medical, intrat în alertă, i-ar fi administrat medicamentele necesare pentru a o scoate din acea stare.

Totul ar fi durat doar o zi, pentru că, în urma tratamentului la care a fost supusă, ”Regina Instagramului” și-a revenit. Iar micuțul i-a fost adus la pat, a doua zi. Medicii sunt însă atenți la evoluția psihică a vedetei, care, se pare, va mai beneficia o perioadă de atenția specialiștilor din clinica unde a devenit mămică pentru prima dată.

A slăbit 10 kilograme după naștere

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. “Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.

“Nu sunt aici (n.r. pe Instagram Stories) să mă plâng. Am avut o săptămână groaznică… noroc că au fost maică-mea și taică-miu lângă mine și Alex și toată lumea. Și m-am pus pe picioare, am înviat de ziua lui taică–miu – azi e ziua lui taică-miu. Important e că sunt bine, că am scos ceva bun din mine. Da, am avut și săptămâna aia de lăuzie, perioada aia de lăuzie în care plângi, te arunci cu capul de pereți: «Viața mea nu va mai fi aceeași…». Normal, va fi mai bună, dar, na… Gândești… adică ești destul de schimbătoare. Când e bine, cât e rău – important e să-ți fie familia alături”, a mai mărturisit frumoasa mămică.