Radio Simplu

ALINA VIDICAN, DECIZIE RADICALĂ! CE A FĂCUT EX-SOȚIA LUI CRISTI BORCEA. MILIONARUL ESTE DIRECT VIZAT

GALERIE FOTO (3)

Alina Vidican a trecut peste divorțul de Cristi Borcea, iar omul de afaceri este, deja, istorie pentru ea. De o bună perioadă, tânăra a vizitat mai mulți medici esteticieni pentru a elimina tatuajul uriaș, de pe spate, cu chipul fostului acționar de la Dinamo.

Alina Vidican a dorit să scape inclusiv de alt tatuaj, de pe mână, unde și-a scris numele lui Cristi Borcea. A plătit o sumă deloc de neglijat în dolari și a scăpat de urmele care îi aminteau de relația pe care a avut-o, ani la rândul, cu celebrul om de afaceri, anunță wowbiz.ro.

”Alina Vidican s-a obișnuit cu gândul că nu mai are de ce să spere la Cristi Borcea, așa că acum își vede de viața ei. Se ocupă de afacerile pe care le are în Miami, este foarte atentă cu cei doi copii ai lor și, normal, are grijă să își aducă părinții cât de des poate în Florida, pentru a petrece cât mai mult timp cu ei. Este încântată că cei doi copii ai ei cu Cristi Borcea s-au adaptat perfect la stilul de viață american și că se descurcă de minune la școală”, a spus o sursă apropiată de Alina Vidican.

Alina Vidican a plecat la Miami,după divorțul de Cristi Borcea
Alina Vidican s-a transformat în ultimele luni, după divorțul de Cristi Borcea. Fostul manechin s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde a și rămas atunci când a aflat că fostul acționar de la Dinamo se iubește cu Valentina Pelinel. Frumoasa blondă pare fericită alături de copiii ei, la Miami.

În cele mai recente fotografii, Alina Vidican apare nemachiată, dar tot frumoasă, alături de cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea, Gloria și George. Fostul manechin a renunțat la culoarea șatenă, pe care o avea la începutul relației cu Borcea, și a optat pentru blond, nuanță care o prinde foarte bine. Alina a avut o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele în plus, probabil din cauza stresului, dar pare că a revenit la silueta de manechin care a consacrat-o. La acea vreme, mulți au speculat că blonda este însărcinată, dar s-a dovedit a fi doar o perioadă în care vedeta luase un pic în greutate.