Radio Simplu

Acești gemeni nou născuți nu se opresc din plâns decât atunci când se ating

Gemenii sunt foarte speciali, exact așa știu și părinții Dane și Lisa Lyman. Cuplul are două fetițe și doi băieți gemeni. Gemenii lor, Weston și Caleb aveau de-abia vârsta de o lună atunci când un filmuleț cu ei a devenit viral pe internet. Cei doi sunt mai adorabili decât ne putem imagina.

În ciuda faptului că s-au născut prematur, gemenii au fost sănătoși și puternici încă de la naștere. La o lună după fericitul eveniment, Dane s-a decis să împărtășească un video special care a fost filmat la câteva momente după ce au apărut băieții ei pe lume.

În postarea lui de pe pagina de Facebook acesta a scris: „Mă simt foarte recunoscător în această Dumincă de Paște. Acum cinci săptămâni băieții noștri gemeni Weston și Caleb au apărut pe lume. La scurt timp după naștere, am filmat aceste imagini în care cei doi se alinau unul pe celălalt. ”

Momentele înduioșătoare ne arată cum băieții erau îngrijiți de personalul medical. Cei doi deveneau foarte nefericiți și începeau să plângă în momentul în care asistenta medicală îi ținea la distanță unul de celălalt. Doar puțin separați, iar gemenii începeau să plângă isteric.

În momentul în care asistenta îi punea unul lângă celălalt și aceștia se atingeau, băieții se calmau imediat. Probabil că perioada pe care au petrecut-o împreună în burtică nu a fost de ajuns pentru cei doi frați.

Dane, un student la medicină la Universitatea din Florda a vorbit despre această experiență: „Lisa nu a avut cum să vadă ceea ce s-a întâmplat și nici nu știa ce s-a întâmplat. Atunci când i-am arătat, era foarte emoționată și recunoscătoare că am filmat totul. Încă ne dau lacrimile atunci când ne uităm.”

Nu este de mirare că doi copii mici, plus alți doi copii care îi așteptau acasă presupun extrem de multă muncă și nopți nedormite.

Cel mai probabil că aceștia știau ce îi așteaptă, iar Lisa și Dane se concentrează pe lucrurile frumoase din viața lor: „Una dintre cele mai mari speranțe ale noastre atunci când am aflat că vom avea gemeni, era că, în momentul în care vor crește, vor fi prieteni buni și se vor putea baza unul pe celălalt. Faptul că i-am văzut că s-au alinat imediat după naștere a fost primul pas în această relație specială”, a spus Dane.

Soția lui Dane, Lisa, este asistentă și, momentan, stă acasă pentru a avea grijă de cei patru copii. Dane spune că cele două surori mai mari, Corine și Amelia, sunt extrem de atașate de bebelușii gemeni.

În timp ce aceste imagini le aduc părinților extrem de multă bucurie, nu și-au imaginat niciodată cât de multă atenție la va aduce în mediul online.

Dane a spus pe pagina lui de Facebook: „Este puțin ciudat când vedem cât de multă atenție primesc aceștia, noi doar sperăm că vor pune un zâmbet pe fața cuiva. Pe fețele noastre sigur au pus!”
În prezent, gemenii au șase luni și sunt sănătoși și fericiți.

Dragostea și prietenia de care au dat dovadă atât de repede este ceva ce părinții speră că va continua pentru restul vieții lor.